ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Όλα δείχνουν αδιέξοδο στον Καμπανιακό

adieksodo ston kampaniako
Όλα δείχνουν αδιέξοδο στο να σχηματιστεί διοίκηση στον Καμπανιακό. Αυτή η ανάρτησή ανεβαίνει με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση των φίλων του ιστορικού σωματείου για να έχουν όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τι συμβαίνει στην αγαπημένη τους ομάδα.
Έζησα από κοντά την αγωνία των 10 περίπου ανθρώπων που για άλλη μία φορά προσπάθησαν να βρουν λύσεις,για τον σχηματισμό διοίκησης στον Καμπανιακό, μιλούσαν για ώρες άλλα πάντα σε αδιέξοδο.Καθώς οι ώρες περνούσαν έπεσε στο τραπέζι το όνομα ενός επιφανούς πολίτη της Χαλάστρας ο οποίος διετέλεσε παλαιότερα διοικητικός παράγοντας και όλοι συμφώνησαν ότι ίσως βρήκαν την άκρη.
Παρ ότι η ώρα ήταν περασμένη ο πρώην πρόεδρος Κος Πηγαδάς φανερά προβληματισμένος από της εξελίξεις των τελευταίων ημερών για άλλη μια φορά προσπάθησε να περάσει το ενωτικό κλίμα στην ομάδα τηλεφώνησε και ζήτησε την παρουσία του στην κουβέντα.
Η ανταπόκριση ήταν άμεση μόλις σε λίγα λεπτά η παρουσία του παλαιού παράγοντα ήταν γεγονός,δεν θα μπορούσε άλλωστε να αρνηθεί καθώς τα αισθήματά του για την ομάδα είναι γνωστά στην κοινωνία της Χαλάστρας.
Προχώρα μπροστά και είμαι δίπλα σου τόνισε ο Κος Πηγαδάς,όλοι μαζί για τον Καμπανιακό μας τόνισε ο πρώην πρόεδρος.Προς στιγμήν το κλίμα αναστράφηκε έως ότου άκουσε τον λόγο που καλέστηκε.
Άλλος ένας Κύριος προστέθηκε στην προβληματισμένη ομάδα,ο οποίος μάλιστα αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας την μεγάλη τιμή που του πρόσφεραν(θέση Προέδρου)ευγενικά αρνήθηκε δηλώνοντας πως δεν είναι έτοιμος για μια τέτοια θέση,Ξανά στο μηδέν.
Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε πίεση σε εν ενεργεία παράγοντα να αναλάβει την θέση του Προέδρου αλλά επικαλέσθηκε λόγους υγείας και φυσικά αρνήθηκε και αυτός.
Και πάλι ΑΔΙΕΞΟΔΟ.Τα τελευταία λόγια είχαν να κάνουν και για το πρωτοδικείο(Ελπίζω να μην φτάσουμε εκεί).Κάπως έτσι τελείωσε ένα ακόμη δύσκολο βράδυ στα γραφεία του Καμπανιακού χωρίς να οριστεί ημέρα και ώρα νέας συνάντησης..
Όλα αυτά τα γράφω για να προλάβω τα σχόλια εκείνων που τόσα χρόνια δεν φρόντισαν να δημιουργήσουν νέους παράγοντες και αγνούς φιλάθλους του Καμπανιακού παρά είχαν κλειστές της πόρτες και κατά καιρούς όποιος εμφανιζόταν να βοηθήσει το σωματείο πάντα η κατάληξει ήταν ίδια. ΑΠΛΑ δεν ήθελε να ξανακούσει για την ομάδα και φυσικά ούτε λόγος για βοήθεια στο εξής.Και ερχόμαστε στο σήμερα.
Ο Καμπανιακός είναι το μεγαλύτερο σωματείο της Δ.Θεσσαλονίκης.Σήμερα ο Καμπανιακός για πρώτη φορά δεν οφείλει ΠΟΥΘΕΝΑ χρήματα.
Σήμερα ο Καμπανιακός για πρώτη φορά έχει ένα ταμείο αρκετών χιλιάδων euro για να ξεκινήσει την νέα σαιζόν(ποτέ άλλοτε δεν ξανάγινε).Σήμερα ο Καμπανιακός έχει στης τάξεις του έναν άνθρωπο που μπορεί να εγγυηθεί την λειτουργία του σωματείου τουλάχιστον όσο αφορά τα οικονομικά τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα σ όποιον βάλει τα στήθη του μπροστά και καταφέρει να ενώσει της δυνάμεις του τόπου(Γιάννης Πηγαδάς).
Σήμερα ο Καμπανιακός έχει αποκτήσει σύγχρονα αποδυτήρια που ήταν όνειρο ετών.Και όμως αυτό το σωματείο απαξιώνεται από τους ίδιους τους φίλους του.
Όλοι συμφωνούμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι,πολύ δύσκολοι,αλλά μήπως ήρθε ο καιρός να δείξουμε εμείς οι Χαλαστρινοί για άλλη μια φορά τι μπορούμε να πετύχουμε όντως ΕΝΩΜΕΝΟΙ.Νομίζω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σχεδιάσουμε,να προγραμματίσουμε,το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας του Καμπανιακού μας,που μας χάρισε ατελείωτες χαρές,δάκρυα,λύπες,υπερηφάνεια,και πολλά άλλα συναισθήματα !!Τα ξεχάσατε όλα αυτά? !!Αφήστε το εμείς ΚΑΙ οι άλλοι ελάτε κοντά στην ομάδα παλαιοί και νέοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν γροθιά.
Αποκλειστικό ρεπορτάζ του kampaniasports
admin xaris matskas
« PREV
NEXT »