ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καμπανιακός: Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς

ta sxedia tou kampaniakou
Το Σάββατο το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το πρώτο και καθοριστικό ραντεβού της νέας διοίκησης του Καμπανιακού στα γραφεία του συλλόγου.
Το πρώτο μέλημα φυσικά είναι να αναλάβουν και επίσημε τα καθήκοντά τους και να μοιραστούν οι αρμοδιότητες ευθύνης του κάθε μέλους της διοίκησης.
Το σημαντικότερο κομμάτι αυτό του Προέδρου είναι μέχρι στιγμής το μεγάλο ερωτηματικό.
Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην παραμείνει πρόεδρος ο Κος Πηγαδάς και να παραχωρήσει την θέση του σε άλλο μέλος της διοίκησης πιθανόν στον Κο Δαλακούρα,η στον Κο Παπαντωνίου καταλαμβάνοντας θέση Αντιπροέδρου.
Δεύτερη και σημαντική επίσης απόφαση που καλούνται να πάρουν είναι αυτή του προπονητή.
Θα παραμείνει ο Κος Υφαντίδης??η θα έχουμε πλήρεις ανατροπή?
Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι είναι και ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν τον σχεδιασμό της νέας ομάδος.
Ποιος θα μείνει ποιος θα φύγει καθ ότι οι πληροφορίες λένε ότι για την φετινή σαιζόν το μπάτζετ της ομάδος θα είναι αρκετά πιο χαμηλό από την περσινή χρονιά.
Άλλο ένα κομμάτι του παζλ που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή που την περσινή χρονιά δεν προσέχθηκε όσο πρέπει είναι αυτό του Μάρκετινγκ.
Ο Καμπανιακός είναι μεγάλο σωματείο και δεν μπορεί να μην διαθέτει ομάδα μελών της διοίκησης που να ασχολείται μ αυτό το κομμάτι που στης μέρες μας είναι και το πιο καίριο.
Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και να αναλάβουν υπεύθυνες θέσεις άνθρωποι  με διάθεση για προσφορά στο σωματείο που λέγεται Καμπανιακός.
« PREV
NEXT »