Καμπανιακός:Υπάρχει ελπίς

kampaniakos yparxei elpida
Μόλις τέλειωσε η 3η Γενική Συνέλευση του Καμπανιακού και μέσα απ αυτές της γραμμές θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε τα τελευταία νέα της ομάδος.
Σημαντικό το ότι και στην σημερινή ΓΣ υπήρξε το αδιαχώρητο στην αίθουσα.Τον λόγο πήρε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Καμπανιακού Κος Γιάννης Πηγαδάς τονίζοντας ότι αυτή την στιγμή ο Καμπανιακός είναι ένας καθαρός σύλλογος και δεν οφείλει χρήματα σε κανέναν.Κάποια χρήματα που όφειλε η διοίκηση σε ποδοσφαιριστές σήμερα με πρωτοβουλία του τέως Προέδρου Κου Πηγαδά έκλεισε και αυτό το θέμα.
Ο Γιάννης Πηγαδάς τόνισε επίσης ότι θα είναι στο πλευρό της νέας διοίκησης και μάλιστα υποσχέθηκε την βοήθεια ενός σημαντικού χρηματικού ποσού.Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στα μέλη του συλλόγου και το ρεζουμέ ήταν ότι όλοι όσοι μίλησαν διατύπωσαν την ανάγκη να ενεργοποιηθούν οι υγιείς δυνάμεις του τόπου για το καλό του αθλητισμού.Σημαντική η παρουσία και του Δ.Σκουλαριώτη σαν Αντιδήμαρχος του Δήμου Δέλτα με ευθύνη τα αθλητικά που μίλησε για την ανάγκη σχεδιασμού της ομάδος με τα καινούργια δεδομένα.
Ενώ διαφαινόταν αδιέξοδο όσο αναφορά την εκλογή νέου ΔΣ,καθώς η ώρα περνούσε άρχισαν τα πρώτα θετικά μηνύματα με κάποιους από τα μέλη να δηλώνουν παρών στον σχηματισμό νέας διοίκησης.
Τελικά δόθηκε κι άλλος χρόνος ώστε αυτή η πρωτοβουλία να προσπαθήσουν να γίνει πράξει ορίζοντας νέα ΓΣ την Πέμπτη 16/06/2016 στον ίδιο χώρο στης 21:00.
ΣΧΌΛΙΟ KAMPANIASPORTS:Επειδή ζούμε από κοντά την αγωνία αυτών των ανθρώπων της Χαλάστρας για τον μεγαλύτερο σύλλογο του Δήμου Δέλτα,και μια από της ιστορικότερες ομάδες του Νομού μας μπορούμε να επισημάνουμε κάποια στοιχεία.
1.Αυτή την στιγμή μετά από πολλά χρόνια ο Καμπανιακός είναι ένα υγιέστατο οικονομικά σωματείο και όλοι συμφωνούν στην μεγάλη προσφορά της φετινής διοίκησης γι αυτό.
2.Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να ενεργοποιηθούν οι οικονομικές δυνάμεις του τόπου(υπάρχουν).
 3. Είναι φανερή η απουσία των παλαιών ποδοσφαιριστών(πλην ελαχίστων) του Καμπανιακού.
4. Είναι φανερή η απουσία και ενασχόλησή τους με τον σύλλογο από φορείς,και επωνύμων  της Χαλάστρας αλλά και συλλόγων.
5. Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι αν όλοι μαζί βάλουν ένα λιθαράκι ο σύλλογος μπορεί να διαπρέψει σε όλους τους τομείς (έχει επιτευχθεί στο παρελθόν)
Πιστεύουμε ότι την Πέμπτη 16/06/2016 ο σύλλογος θα βρει όλους τους Χαλαστρινούς ενωμένους για το κοινό καλό.
« PREV
NEXT »