Αποχώρησε ο Μακεδονικός από το παιχνίδι στο Παραλίμνι

apoxorise o makedonikos
Σημεία και τέρατα στο Παραλίμνι στο παιχνίδι Απόλλων Παραλιμνίου Μακεδονικός.Ο Πρόεδρος του Μακεδονικού Κος Ανδρώνης απαίτησε την αποχώρηση της ομάδος του μετά τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Παραλίμνι ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.
Καταγγελίες για επίθεση ποδοσφαιριστού των γηπεδούχων στον Πρόεδρο του Μακεδονικού.Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8΄για να φέρει το ματς στα ίσια ο Στασινόπουλος με ωραίο πλασέ.Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα σε 2-1.Φτάνουμε στο 55 όταν ο διαιτητής Κος Σέμος καταλογίζει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων,ένα πέναλτι που ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να διαμαρτυρηθούν.
Ακολούθησαν σκηνές Φαρ Ουεστ μεταξύ ποδοσφαιριστών,παραγόντων,και ο Πρόεδρος του Μακεδονικού έδωσε εντολή αποχώρηση της ομάδος.
Χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του Παραλίμνι απαγόρευσαν την είσοδο καμερών στον αγώνα.
Ανακοίνωση του Μακεδονικού
«Ο Μακεδονικός σεβόμενος τα 90 χρόνια ιστορίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφάσισε σήμερα να αποχωρήσει από τον κρισιμότερο αγώνα μιας σειράς αναμετρήσεων-παρωδία.
Το έκανε για να προστατεύσει τον εαυτό του και το άθλημα που οδηγείται από εκφυλιστικά φαινόμενα, τα οποία έχουν δύο συνιστώσες:
1)Το σημερινό σύστημα διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου , που η Δικαιοσύνη ονομάτισε «εγκληματική οργάνωση» και
2)Τα «φαντάσματα του παρελθόντος» που επιδιώκουν να επανέλθουν στο όνομα μιας δήθεν εξυγίανσης, παζαρεύοντας τις ποδοσφαιρικές ενώσεις, στηριζόμενα σε πρώην διεθνείς και αποτυχημένους παράγοντες, που η κοινή γνώμη τους έχει θέσει στο περιθώριο και δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στην πόλη μας, και που η μοναδική τους στόχευση είναι τα οφέλη από τη στοιχηματική απάτη.
Ο Μακεδονικός είναι περήφανος γιατί:-τερμάτισε πρώτος με 12 βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, έχοντας την καλύτερη άμυνα και επίθεση-κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Θεσσαλονίκης-παρουσίασε μία ομάδα πρότυπο, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου-αγνόησε τις σειρήνες διαφθοράς πανταχόθεν και-έκανε αυτό που υπαγορεύει η συνείδηση κάθε υγιούς φιλάθλου.Το ποδόσφαιρο που έφτιαξαν οι ανάλγητοι παράγοντες, πρώην και νυν, ας το χαίρονται.Εμείς βαδίζουμε τον δικό μας μοναχικό δρόμο που στο τέλος νομοτελειακά θα δικαιωθεί. Για τον ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΟ
 ΠρόεδροςΠαύλος Ανδρώνης»
« PREV
NEXT »