Αποκλειστικό:Πρώτη γενική συνέλευση Καμπανιακού

apoklistiko-proti-geniki-syneleysi-tou-kampaniakou
Έγινε σήμερα η πρώτη γενική συνέλευση του ιστορικού Καμπανιακού στο Δημαρχειακό Μέγαρο στην Χαλάστρα.Το kampaniasports έδωσε το παρών και σ αυτή την συνέλευση όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια και θα σας μεταφέρουμε της εντυπώσεις μας.
Είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που η αίθουσα της συνέλευσης ήταν κατάμεστη από φίλους του Καμπανιακού,τόσο κόσμο σε συνέλευση του Καμπανιακού είχαμε να δούμε τουλάχιστον 10-15 χρόνια.
Σίγουρα πρόκειται για άλλη μια επιτυχία της τωρινής διοίκησης Πηγαδά.
Πλέον ο φίλαθλος κόσμος της Χαλάστρας άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι για να είναι ο Καμπανιακός στην μεγαλύτερη ερασιτεχνική κατηγορία της Ελλάδος θα πρέπει να ενώσουν της δυνάμεις τους όλοι.
Δήμος,φορείς,επιχειρηματίες του τόπου,σύλλογοι,και πάνω απ όλους ο κόσμος της Χαλάστρας πρέπει να γίνουν μια γροθιά.
Η συνέλευση ξεκίνησε με τον απολογισμό της διοίκησης και ο Πρόεδρος Γιάννης Πηγαδάς αναφέρθηκε στα γεγονότα που συνέβησαν σ όλη την χρονιά στην ομάδα.
Λάθη έγιναν,αλλά το κυριότερο είναι ότι ο Καμπανιακός αυτή την στιγμή δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν,
Το οικονομικό είναι το μεγάλο αγκάθι όλων των ομάδων που συμμετέχουν στην Γ Εθνική και μόνο αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Ο Κος Πηγαδάς αναφέρθηκε και σε ανθρώπους που στήριξαν την φετινή προσπάθεια,όπως για παράδειγμα στον φίλο και συνεργάτη Νόντα 'Οχονος που ήταν ο κυριότερος οικονομικός στυλοβάτης της φετινής διοίκησης αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί ονομαστικά και σε αρκετούς άλλους Χαλαστρινούς και μη ανθρώπους που στήριξαν την διοίκησή του.
Κλείνοντας ο Κος Πηγαδάς ανέφερε ότι θα στηρίξει οικονομικά την νέα διοίκηση της ομάδος με ένα σημαντικό χρηματικό ποσόν.
Κατόπιν ο Κος Λιακόπουλος έκανε στο σώμα της συνέλευσης τα οικονομικά στοιχεία της χρονιάς,
Για το ποδοσφαιρικό τμήμα μίλησε ο Κος Λάκης Μπαρούτας.
Στην συνέχεια ο λόγος στα μέλη όπου ακούστηκαν διάφορες απόψεις,αλλά σ αυτό που όλοι συμφώνησαν και αναγνώρισαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα ήταν η προσπάθεια του προέδρου για την φετινή χρονιά.
Νέο μέλος του Καμπανιακού ο Σεραφίμ Οχονος που μίλησε για την ανάγκη όλοι οι Χαλαστρινοί να αγκαλιάσουν τον σύλλογο.
Στο τέλος η διοίκηση Πηγαδά πήρε απαλλαγή για την οικονομική διαχείριση της χρονιάς.
Επόμενη Γενική Συνέλευση του Καμπανιακού με θέμα !!Ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου!!
την μεθεπόμενη Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00 στον ίδιο χώρο.

  
« PREV
NEXT »