4ο τριήμερο τουρνουά ελεύθερων ποδοσφαιριστών υπό την αιγίδα της ΕΠΣΜ.

tournoua podosfairiston
H ΕΠΣ Μακεδονίας, σε συνεργασία με την CK AGENCY Sports Management & Marketing, διοργανώνει το 4ο τριήμερο τουρνουά Ελευθέρων Ποδοσφαιριστών (4ο Greek Free Agent Soccer Camp 2016), από τις 21 μέχρι τις 23 Ιουνίου, στη Μίκρα Θεσσαλονίκης και κατά τις ώρες 16.30-21.00.Η διοργάνωση είναι διεθνής, θεσμοθετημένη από την UEFA και τη FIFA, και θα την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία τεχνικοί διευθυντές – γενικοί διευθυντές, scouters ομάδων Super League, Football League, προπονητές και αδειοδοτημένοι FIFA Agents από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα καλυφθεί από τα Μ.Μ.Ε τοπικής και εθνικής εμβέλειας.
 Επίσης οι αγώνες θα μεταδοθούν από το site της Ένωσης (www.epsm.gr) και στιγμιότυπα της διοργάνωσης θα μεταδοθούν από τηλεοπτικό δίκτυο πανελλήνιας εμβέλειας.Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι από 14 ετών και μεγαλύτεροι (έτος γέννησης 2002) και θα χωριστούν σε γκρούπ ομάδων 14 – 16 ετών και 16 ετών και άνω.
 Οι αιτήσεις συμμετοχής των ποδοσφαιριστών μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 (καταληκτική ημερομηνία) και ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει την υποχρέωση να καταθέσει στο λογαριασμό της Ε.Π.Σ.Μ. στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ CR 480172 236000 5236 021796 699) ή στο ταμείο της (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) το ποσό συμμετοχής, να αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με την αίτησή του συμπληρωμένη με όλα τα ζητούμενα στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@epsm.gr ή με τηλεομοιοτυπία (fax: 2310 229874) και να προσκομίσει πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση ή αντίγραφο κατάστασης υγείας του σωματείου στο οποίο ανήκει της αγων. περ. 2015 – 2016.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνιστεί, τουλάχιστον, σε τρεις αγώνες, ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 75,00 € (εβδομήντα πέντε euro).Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε κατηγορίες και θα σχηματίσουν τις αντίστοιχες ομάδες.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να δείξουν την αξία τους και να εγγραφούν σε ομάδα που θα ενδιαφερθεί να τους αποκτήσει, προκειμένου να μην μείνουν ανενεργοί, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, λόγω της οικονομικής συγκυρίας.
Η περσινή 3η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2015 γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία με τη συμμετοχή πολλών ποδοσφαιριστών, παρουσία τεχνικών διευθυντών – γενικών διευθυντών, scouters ομάδων Super League, Football League, προπονητών και αδειοδοτημένων FIFA Agents από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και έτυχε ιδιαίτερης προβολής από τα Μ.Μ.Ε.Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν και στη γραμματεία της ΕΠΣ Μακεδονίας (2310 284285).
« PREV
NEXT »