ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καμπανιακός-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0 (vid)

!Κάλιο αργά παρά ποτέ!!Η ιστορική ομάδα της Καμπανίας ο Καμπανιακός κλείδωσε σήμερα την παραμονή του στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία της Ελλάδος (Γ Εθνική)και γέμισε με δάκρυα χαράς όλους του πραγματικούς φίλους του.
Μόνο η νίκη δεν αρκούσε όμως σήμερα για να μείνει στην κατηγορία ο Καμπανιακός. Τελικά τα αποτελέσματα των ημερινών αγώνων είναι ευνοϊκά για τους Χαλαστρινούς και έτσι από σήμερα το μυαλό στον σχεδιασμό της καινούργιας χρονιάς στην Γ Εθνική.
Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή οι γηπεδούχοι αναζήτησαν ένα γρήγορο γκολ για να τους φύγει το άγχος πράγμα που πέτυχαν καθώς μόλις στο 9΄λεπτό ο Προβατίδης άνοιξε το σκορ.
Το 2-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου έγινε στο 25΄με τον Χρήστου.
Όλα έδειχναν ότι ο Καμπανιακός θα φτάσει στην τελική νίκη αλλά το μυαλό όλων ήταν στην Καλαμαριά και όσο εκεί δεν έμπαινε γκολ τόσο η αγωνία μεγάλωνε στους Χαλαστρινούς.
Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Πάλλας και σε συνδυασμό των άλλων
αποτελεσμάτων, δηλαδή η νίκη της Καλαμαριάς επί της Κοζάνης με 2-1 και η νίκη της Καβάλας μέσα στο Βυζάντιο με 1-3 ο Καμπανιακός από σήμερα παραμένει στην κατηγορία ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των 2 τελευταίων αγώνων.
 Καμπανιακός:Κηπουρός,Menicagli,Τρικαλινός,Δουρμούσης,Ρακαβίνας,Χατζόπουλος,Σταυρόπουλος,Σαπανίδης,Χρήστου,Πάλλας,Προβατίδης
Ηρακλής Αμπελοκήπων:Γκεμίσογλου,Σαμανίδης,Βόσδου,Ιωαννίδης,Κίτσιος,Ξεπαπαδέας,Τσεκερίδης,Δημητρακόπουλος,Κραγιώπουλος,
« PREV
NEXT »