ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Γ Εθνική:Πρωτάθλημα επιστημονικής φαντασίας

protathlima epistimonikis fantasiasΘα μιλήσουμε για τον πρώτο όμιλο που έχουμε εικόνα απ όλες της ομάδες λέγοντας ότι φέτος είναι η τρίτη χρονιά της κατηγορίας χωρίς να μας έχει πείσει ότι η κατηγορία αυτή ανταποκρίνεται σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Το γράψαμε κι άλλη φορά και το ξαναλέμε !!Τι σόι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό όταν μια ομάδα για να είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα πρέπει να ξοδέψει περισσότερα από 100.000 euro.
Αυτό δεν είναι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,αυτό τρώει της σάρκες κάθε τοπικής κοινωνίας.
Ποιος είναι αυτός ο έξυπνος που στέλνει διαιτητές από την μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη,με αποτέλεσμα οι διοικούντες κάθε Κυριακή να γίνονται (ζητιάνοι) για να πληρώνουν τόσα χρήματα για την διαιτησία.
Ποιος είναι αυτός ο έξυπνος που στέλνει παρατηρητές από την μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη,και φυσικά να πληρώνουν οι γηπεδούχοι τρελά ποσά.
Έχεις λεφτά μένεις στην κατηγορία,δεν έχεις πας σπίτι σου κυνηγημένος.
Φυσικά και όλα αυτά είναι γνωστά,αλλά ΚΥΡΙΟΙ σας χτυπάμε το καμπανάκι για άλλη μια φορά.
Αν την φετινή χρονιά αποχώρησαν από το πρωτάθλημα 4-5 ομάδες του χρόνου ο αριθμός των ομάδων που ούτε καν θα ξεκινήσουν θα είναι πολύ περισσότερες.
Η αλήθεια είναι ότι της δυο πρώτες χρονιές δεν είχαμε κάκιστες διαιτησίες όπως την φετινή χρονιά.
Φτάνουμε στις τελευταίες έξι αγωνιστικές,κρίνονται πολλά,ακούγονται πολλά, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων,άνθρωποι που απλώς αγαπούν το ποδόσφαιρο κινδυνεύουν να διασυρθούν στις κοινωνίες τους,
Εξασφαλίστε την άψογη διεξαγωγή των αγώνων,ανοίξτε τ αυτιά σας και πάρτε μέτρα.
Δεκάδες επιστολές διαμαρτυρίας από φιλάθλους έρχονται μόνο σ εμάς,ενοήτε ότι και εσείς εκεί στην διοργανώτρια αρχή θα έχετε συγκεντρώσει εκατοντάδες.
Όπου υπάρχει καπνός ΥΠΑΡΧΕΙ φωτιά.
 σβήστε την,
Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντης κακών,και φυσικά ελπίζουμε το πρωτάθλημα να τελειώσει με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.
Περισσότερα θα πούμε όταν με το καλό τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα.
« PREV
NEXT »