ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ανδρέας Παντζιαράς:Το βρώμικο ζει και βασιλεύει

ta eipe ola o pantziaras
Το κρίσιμο παιχνίδι στην Κρύα Βρύση μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΠΕ Λαγκαδά μόλις έχει τελειώσει  με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με 0-2 και ο προπονητής της τοπικής ομάδος μιλάει για το τέλειο έγκλημα του αγώνα.
Ανδρέας Παντζιαράς προπονητής Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.
Νομίζω σήμερα όσοι ήταν στο γήπεδο είδανε το τέλειο έγκλημα,δεν νομίζω κανένας σοβαρός άνθρωπος σήμερα να μπορεί να μιλήσει για το σημερινό παιχνίδι.
Πραγματικά όσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο,ποτέ στην ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο πράγμα.
Όταν ποδοσφαιριστές σαν τον Βοτάρη με 500 συμμετοχές τους βλέπω να δακρύζουν,όταν επί 95΄οι τρεις διαιτητές ειρωνεύονται τους ποδοσφαιριστές μας και τους βρίζουν.
Ένα παράδειγμα μόνο θα σας πω ότι ο επόπτης μπροστά στον πάγκο γύρισε και μου είπε ότι εσείς ξέρετε πως στήνονται τα παιχνίδια στο 20λεπτο,και όταν διαμαρτυρήθηκα γι αυτά που μου είπε με απέβαλαν από τον αγωνιστικό χώρο.
Τα ίδια ειπώθηκαν από τον απέναντι βοηθό στους ποδοσφαιριστές Βοτάρη και Κρουσταλέλη.
Νομίζω ότι δεν σεβάστηκε σήμερα κανείς την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα,αυτό που έγινε σήμερα γυρίζει το ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρόνια πίσω της εποχές που πρέπει να ξεχαστούν αλλά σήμερα υπήρχαν αυτοί οι τρεις άνθρωποι(διαιτητές)  να μας υπενθυμίσουν ότι το βρώμικο ζει και βασιλεύει.

« PREV
NEXT »