ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Άδικο το 0-0 της ΑΠΕΛ στην Καβάλα

isopalia sto lagada
Σε άλλη περίπτωση ο πόντος μέσα στην Καβάλα θα ήταν καλό αποτέλεσμα για την ΑΠΕΛ. Γι αυτό το παιχνίδι όμως θα πούμε ότι η ομάδα του Λαγκαδά αδικείται
αφού είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού για περισσότερα από 70΄.
Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο οι Λαγκαδιανοί πολιορκούσαν την εστία της Καβάλας είχαν όμως την ατυχία αφού ο Αθανασίου τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε το ματς της ζωής του.
Δηλώσεις προπονητών:
Γιάννης Ταουσιάνης(προπονητής ΑΟΚ): « Σήμερα τίποτα δεν πήγε καλά. Ήταν ένα παιχνίδι που δε μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα. Ελπίζω να είναι μια κακή παρένθεση, η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί. Εικόνα σαν τη σημερινή,δεν τιμάει κανέναν.  Απλά πράγματα και βασικά, δε βγήκαν σήμερα. Από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά. Το σημερινό παιχνίδι, μας έδωσε πολλά θέματα, που πρέπει να βελτιώσουμε.  Δεν στέκομαι σε απουσίες αλλά είχαμε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή. Αποδείχθηκε ότι φάνηκε η απουσία του Δέντσα».
Ιερόθεος Γιαμουρίδης(προπονητής Λαγκαδά): « Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΟΚ, για την άριστη και άψογη φιλοξενία. Εμείς είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πρέπει για να έχουμε τύχη στο πρωτάθλημα, να καταθέτουμε τη ψυχή μας στο γήπεδο. Στο β` μέρος ήμασταν κυρίαρχοι με 12 τελικές ενώ το Α`μέρος ήταν μοιρασμένο. Νομίζω ότι η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου, κατάφεραν να αποδείξουν ότι η βαθμολογική θέση μας, είναι πλασματική και άδικη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, αξίζουμε και του χρόνου να είμαστε στη Γ` Εθνική».
« PREV
NEXT »