ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέστος Χρυσούπολης 1-4

niki tis xrysoupolis mesa sto vyzantio
Το ντέρμπι είχε πάθος, είχε πολλές μονομαχίες σώμα με σώμα σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο  και πολύ κόσμο στην κερκίδα. Ο Ιωαννίδης από το 50` παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 το Βυζάντιο, ρίσκαρε περισσότερο με την αλλαγή του Παντελίδη στη θέση του Καζαντζίδη. Ο Χρυσοστομίδης δε χρησιμοποίησε τον Κούτεφ ενώ έβαλε το Δεσύλλα στα πλάγια με Τσίτση, Κάρεν και Γκατζολάρι στη μεσαία γραμμή.Ο Αντώνης Ζγκούρι πέτυχε 2 γκολ και ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης για την ομάδα της Χρυσούπολης.  Από την άλλη ο Καρλόπουλος με τις ενέργειες του, έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα του.Ο Νέστος προηγήθηκε στο 8` με πλασέ του Σγκούρι μετά από πάσα του Δεσύλα.
Το 1-1 έγινε στο 25` με σουτ του Αποστολίδη, μέσα από την περιοχή. Στο 35` από σέντρα του Μπουλγούρα με εξαιρετική κεφαλιά ο Λαζαρίδης έκανε το 1-2. Στο 74` από κόρνερ του Τζοσκούν, με κεφαλιά του Μκρτσιάν το 1-3 και στο 86` με ατομική προσπάθεια και σουτ, ο Σγκούρι έκλεισε το σκορ στο 1-4.Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.
Το Βυζάντιο στο 6` με φάουλ του Καρλόπουλου και ο Νέστος στο 90` με σουτ του Γκατζολάρι. Ευκαιρίες για το Νέστο, στο 2` με το Λαζαρίδη, στο 54` με σουτ του Σγκούρι και εξαιρετική απόκρουση του Καγκελίδη
Βυζάντιο: Καγκελίδης, Καζαντζίδης (50′ Παντελίδης),Γαλακτερός, Πόπτσης (74′ Νικολίτσης), Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς,Καρλόπουλος (85′ Δημητριάδης), Αποστολίδης, Τσίλογλου, Δαγκούλης.
Νέστος: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγούρας (74′Γαμβρέλης), Σεφερίδης, Μκρτσιάν, Τσίτσης, Αβογιάν (59′ Τζοσκούν), Γκατζολάρι,Λαζαρίδης, Δεσύλλας (53′ Μαχαιρούδης), Ζγκούρι
« PREV
NEXT »