ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Μακεδονικός-Καμπανιακός 2-1 (παράταση)vid

Ντροπιαστική ήττα για τον Καμπανιακό για τον θεσμό του κυπέλλου από τον Μακεδονικό με σκορ 2-1 στην παράταση.Λέμε ντροπιαστική όχι για να μειώσουμε την δυναμική του ιστορικού Μακεδονικού,αλλά για την κάκιστη εμφάνιση των κόκκινων της Χαλάστρας,οι οποίοι πίκραναν για άλλη μια φορά τους φίλους τους με την εμφάνιση παρωδία.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από στημένη φάση μόλις στο 8λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά ο Παπαποστόλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού.
Καλύτερος σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου ο Μακεδονικός δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ καθώς είχε κάποιες ευκαιρίες.
Πελαγοδρομούσαν οι κόκκινοι σ αυτό το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο χώρο του κέντρου είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους αλλά χωρίς να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.
Φτάνουμε στο 74λεπτό με πολύ ωραία προσπάθεια ο Κουντουράς αποφεύγει τον προσωπικό του φρουρό και δίνει έτοιμο γκολ στον Φουρτζίου ο οποίος φέρνει το ματς στα ίσια.
Αμέσως μετά το γκολ αλλαγή του Κουντουρά με τον Καπρέτσο (σχολιάστηκε απ όλους τους φίλους του Καμπανιακού).
Το ματς οδηγείτε στην παράταση όπως και πριν 2 χρόνια τέτοιες ημέρες με διαφορετική όμως κατάληξη καθώς οι γηπεδούχοι με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Παπαποστόλου στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης σφράγισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Και μάλιστα δημιούργησαν και δυο κλασσικές ευκαιρίες για να μεγαλώσουν το σκορ.
Τελικό Μακεδονικός-Καμπανιακός δίκαια 2-1.
Ακολουθεί αναλυτικό video με τα γκολ και της φάσεις του παιχνιδιού σε HD.

« PREV
NEXT »