ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Λεωνίδας Υφαντίδης νέος προπονητής του Καμπανιακού

o yfantidis ston kampaniako
Ο Λεωνίδας Υφαντίδης είναι από τώρα ο προπονητής του Καμπανιακού.Το kampaniasports από το πρωί σήμερα είχε της πληροφορίες ότι υπάρχει θέμα με τον Κο Βαμβακούλα καθώς κάποια μέλη
της διοίκησης  του Καμπανιακού αλλά περισσότερο ο κόσμος της ομάδος πίεζε για αλλαγή προπονητού αφού η απόδοση της ομάδος δεν ήταν η αναμενόμενη.
Η απόφαση για αλλαγή προπονητού πάρθηκε περίπου στις 12:00 όταν ο πρόεδρος της ομάδος Κος Γιάννης Πηγαδάς αποφάσισε και έκανε πραγματικότητα το αίτημα των φίλων της ομάδος για αλλαγή προπονητού.
Σίγουρα μια πολύ δύσκολη απόφαση καθώς τα περιθώρια για λάθη έχουν στενέψει.
Σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος λίγο μετά της 12 με τον Λεωνίδα Υφαντίδη δεν άργησε να τα βρουν  και το θέμα προπονητής έκλεισε μέσα σε λίγα λεπτά.
Η καλύτερη λύση για τους κόκκινους της Χαλάστρας την συγκεκριμένη στιγμή καθ ότι ο Κος Υφαντίδης μέχρι προ τίνος προπονητής του Καμπανιακού για 18 μήνες ήξερε πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα οπότε δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
Εξάλλου δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι επί Υφαντίδη ο Καμπανιακός έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και ήταν η ομάδα που σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι χειροκρότησαν.
Το γεγονός ότι ο Καμπανιακός δεν αγωνίζεται την Κυριακή ο νέος κόουτς θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο χρόνο την ομάδα ώστε να είναι έτοιμη στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
« PREV
NEXT »