ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου-Ομόνοια Σίνδου 1-1 (vid)

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η αήττητη Ομόνοια Σίνδου θα περνούσε μέσα από το Καλοχώρι και μάλιστα άνετα. Διαψεύστηκαν όμως καθώς η Ομόνοια
πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση άφησε βαθμούς,και προβλημάτισε με την εμφάνισή της.
Μόνο το kampaniasports μίλησε για ντέρμπι όπως και έγινε.
Με αμυντική τακτική οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης,έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους και από τα πρώτα λεπτά έγινε φανερό ότι ο Μέγας θα προσπαθήσει να κλέψει βαθμό η βαθμούς με αντεπιθέσεις.
Σε μία απ αυτές ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή του Κοντογιώργη στο 21λεπτό.
Η αντίδραση της Ομόνοιας ήταν άμεση μ ένα πολύ ωραίο γκολ σε εκτέλεση,με κεφαλιά ο ELDI NASUFI ισοφάρισε το ματς στο 24λεπτό.
Το ημίχρονο τελειώνει με της δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 1-1.
Δεύτερο ημίχρονο και όπως είναι φυσικό η Ομόνοια θα πιεζε περισσότερο τους γηπεδούχους καθώς και πιο έμπειρη ομάδα είναι και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές έχει στις τάξεις της.
Πρωτοβουλία χωρίς ουσία όμως,πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου,χωρίς φαντασία στις προσπάθειές τους προσπαθούσαν ανορθόδοξα να διασπάσουν την άμυνα του Μέγα.
Ότι δεν είδαμε στα 45 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου τα είδαμε στην τετράλεπτη καθυστέρηση.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αυτά που δεν χάνονται.
Με τον Παναγιώτη και τον Κιοσσέ θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο.
Τελικό αποτέλεσμα Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου-Ομόνοια Σίνδου 1-1.
Μέγας:Με καλό σχεδιασμό στην τακτική πήρε τον βαθμό που ήθελε από την αρχή του ματς όπως δήλωσε και ο προπονητής του Κος Σεμερτζίδης στο kampaniasports.
Ομόνοια Σίνδου: Παρακολουθούμε την Ομόνοια τα 4 τελευταία χρόνια. Ήταν από της χειρότερες της εμφανίσεις.Σίγουρα θα προβλημάτισε και τον Κο Σακελαρίδη.
Διαιτητής Σαουλίδης;Κατάφερε να εκνευρίσει όλους όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο,μοίρασε πάρα πολλές κίτρινες κάρτες,είχε πάρα πολλά άσκοπα σφυρίγματα,και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Κασιτερίδη της Ομόνοιας μετά την λήξη του αγώνα για έντονη διαμαρτυρία.
Γενικά βρέθηκε σε άσχημη μέρα.
Μέγας Αλέξανδρος:(Σεμερτζίδης)Σίσκος,Βαγιάνος,Γκέλιος΄Πόπτσης,Γερόλακος,Μουκατατζής,Τσουλέ,Λαδάς,Κοντογιώργης,Γιώτας,Καρατζίδης.
Ομόνοια Σίνδου:(Σακελαρίδης)Νιάνιος,Παναγιώτη Ε.Τσαρτσάλης,Καρανδρέας,Κασιτερίδης,Παναγιώτη Α,Κιοσσέ,Τυροβούζης,Ταταρίδης,NASUFI,Κοζάρι.
Δείτε της καλύτερες στιγμές και τα γκολ από την κάμερα του kampaniasports.
« PREV
NEXT »