ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Δύσκολη έξοδο για Καμπανιακό

sta dyskola o kampaniakosΦτάσαμε στην 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής η οποία περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια,ένα εκ των οπίων και το παιχνίδι FC.SERRES-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ.
Οι γηπεδούχοι
με νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Αλέξη Αλεξίου θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους καθώς οι στόχοι της ομάδος είναι υψηλοί.
Ο νέος προπονητής σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Σερρών είπε μεταξύ άλλων:
"Χθες δε μπόρεσα να δουλέψω πολύ γιατί τα παιδιά έπαιξαν την Κυριακή. Η ομάδα ξεκίνησε καλά και ο προηγούμενος προπονητής έχει δουλέψει πολύ καλά και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό. Τους είπα όπως έχετε δουλέψει θα κοιτάξετε να το κάνετε και την Τετάρτη και να παίξετε καλά".
"Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, έχει υψηλούς στόχους για κάθε ομάδα γιατί υποβιβάζονται πολλές. Σίγουρα το έργο μας δεν είναι εύκολο, αλλά βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αντιμετωπίζοντας το όπως πρέπει, με σοβαρότητα και καλή δουλειά, γιατί ταλέντο υπάρχει, θα πετύχουμε τον στόχο μας".
Από την άλλη πλευρά ο Καμπανιακός με τα γνωστά προβλήματα απουσιών θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι μπορεί απ αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.
Το παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο του Σιδηροκάστρου με ώρα έναρξης 16:00.
Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Κος  Χρήστος Παυλίδης με βοηθούς τους Παπαδάκη και Χρυσάνη του συνδέσμου Ημαθίας.
« PREV
NEXT »