ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καμπανιακός-Αίας Ευόσμου 1-0(φιλικό vid)

Άλλη μια μέτρια εμφάνιση για τον Καμπανιακό σήμερα στο φιλικό με τον νεοφώτιστο στην Α1 Αία Ευόσμου.Μπορεί η ομάδα της Χαλάστρας να κέρδισε με 1-0 εξακολουθεί όμως να
προβληματίζει τους φίλους του.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο καλά το παιχνίδι και μέχρι το 20΄ έλεγχαν τον ρυθμό και ήταν  πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο προπονητής του Καμπανιακού ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κηπουρό,Παπάζη,Δουρμούζη,Ραγκαβίνα,και Αλμπάνη στον χώρου της άμυνας και με τους Λάμπρου,Χατζόπουλο,Αθανασιάδη,Μαυρίδη στον χώρο του κέντρου με προωθημένους τους Κουντουρά και Μπάλιο.
Μεσοεπιθετικά στο πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν ασύνδετοι χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.
Στο 23΄ο Βαγγελόπουλος πήρε την θέση του Λάμπρου και ο Ραγκαβίνας πέρασε στον χώρου του κέντρου.
Η ομάδα του Καμπανιακού βρήκε ρυθμό και στο 32΄ο Κουντουράς πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.Μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου οι κόκκινοι της Χαλάστρας έδειξαν λίγο απ αυτό που μπορούν να προσφέρουν.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος προέρχονταν και από κατώτερη κατηγορία και στάθηκε σαν ίσος προς ίσον σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Πολλές αλλαγές και από τους δυο προπονητές στο δεύτερο ημίχρονο είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε κάκιστο ποδόσφαιρο.Θα μου πείτε φιλικό είναι ,περίοδος προετοιμασίας είναι,είναι δικαιολογημένοι.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την εντύπωση ότι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές για τον Καμπανιακό ήταν ο Ραγκαβίνας,ο Κουντουράς,ο Παπάζης,ο Δουρμούζης,γιατί αυτούς βλέπαμε να τρέχουν στο γήπεδο.
Επειγόντως ενίσχυση της ομάδος γιατί αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις ο Καμπανιακός??????????????/?/??????/.
Δείτε της λίγες σημαντικές φάσεις και το γκολ της συνάντησης.
« PREV
NEXT »