ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καμπανιακός ώρα μηδέν

dyskoles ores gia kampaniakoΈγινε χθες η ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων του Καμπανιακού στην κεντρική πλατεία με τον κόσμο της Χαλάστρας να είναι για άλλη μια φορά απών. Οι λίγοι φίλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέροντα για το παρών και το μέλλον του ιστορικού Καμπανιακού.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της τελευταίας ΓΣ  κος Κων/νος Τσιότσικας.
Αφού έκανε μια ιστορική αναφορά στον Καμπανιακό στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στους φίλους της ομάδος..
Πρώτος στο βήμα ο τέως Δήμαρχος Χαλάστρας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κος Γρηγόρης Χαντές.
Ενδιαφέρον ομιλία με προσθήκη αρκετών προβληματισμών για το τι μέλει γενέσθαι  του Καμπανιακού.
Στην συνέχεια ο λόγος στον νυν Δήμαρχο Δέλτα Μίμη Φωτόπουλο.
Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος υποσχέθηκε την αμέριστη βοήθεια του Δήμου στην μεγαλύτερη ομάδα του Δήμου,και παρότρυνε τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν της τύχες της ομάδος.
Ο κος Αναστάσιος Αλεξούδης (πρόεδρος Β΄Εθνικής) στην συνέχεια τόνισε την απαραίτητη συμμετοχή του κόσμου της Χαλάστρας στα κοινά και ιδιαίτερα στον Καμπανιακό τονίζοντας ότι κάθε μεγάλη επιτυχία της ομάδος κατακτήθηκε όταν οι Χαλαστρινοί ήταν ενωμένοι.
Την ατάκα της βραδιάς ακούσαμε από τον μεγαλύτερο σε ηλικία παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και μέλος αρκετών διοικήσεων Ευάγγελο Δαρδαγάνη.
Ο Καμπανιακός είναι ο εαυτός μας τόνισε συγκινημένος και παρότρυνε τους νέους παράγοντες να αναλάβουν το δύσκολο έργο της διοίκησης του Καμπανιακού.

Πολύ ενδιαφέρον είχε και η ομιλία του Δημοτικού συμβούλου Δημητρίου Σκουλαριώτη ο οποίος έθεσε εαυτόν στην νέα διοίκηση της ομάδος ώστε να είναι ο συνδετικός κρίκος του Δήμου με την διοίκηση.
Την ανάγκη να κάνουμε αθλητισμό στην Χαλάστρα  τόνισε μεταξύ άλλων ο τέως πρόεδρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Φίλιππος Μπατσιόλας.
Πράγματι περιμέναμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους φίλους του Καμπανιακού στην χθεσινή ανοιχτή συγκέντρωση αλλά έστω και έτσι έγινε μια νέα αρχή.
Εντύπωση όμως μας έκανε ότι δεν είδαμε παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδος,παλαιούς παράγοντες και με έκπληξη διαπιστώσαμε την απουσία νέων σ αυτή την συγκέντρωση.

Την Παρασκευή 10/07/2015 και ώρα 21:00 στο Δημαρχειακό Μέγαρο κρίνεται η τύχη του Καμπανιακού.
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Ας κάνουμε μια νέα αρχή ενωμένοι
« PREV
NEXT »