ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τουρνουά ποδοσφαίρου:Παναγιώτης Θεοφίλου

tournoua panagiotis theofilou stin xalastraΜια σημαντική πρωτοβουλία από τους βετεράνους Χαλάστρας η δημιουργία τουρνουά εις μνήμη του αδικοχαμένου παλιού ποδοσφαιριστού του Καμπανιακού Παναγιώτη Θεοφίλου.Ο Παναγιώτης Θεοφίλου γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1981 στη Λάρνακα. Κατοικούσε στην Ορμήδεια.
Σπούδασε γυμναστής στη Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Είναι γιος του Βοηθού Υπεύθυνου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρνακας Μιχάλη Θεοφίλου. Υπηρέτησε στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική και ακολούθως στην ΕΜΑΚ.
Έχασε τη ζωή του στις 11 Ιουλίου 2011, εν ώρα καθήκοντος κατά τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε στη ναυτική βάση Ε. Φλωράκης στο Μαρί.Στον Καμπανιακό αγωνίστηκε στην περίοδο 2005-2006.Οι βετεράνοι Χαλάστρας οργάνωσαν τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή επίλεκτων βετεράνων της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής της Κύπρου και επίλεκτων Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης,Το παρών στο τουρνουά !!Παναγιώτης Θεοφίλου!! θα δώσει και ο πατέρας του Παναγιώτη Μιχάλης Θεοφίλου ο οποίος θα παραλάβει αναμνηστικές πλακέτες από τους βετεράνους του Καμπανιακού,από τον Αντιπρόεδρο του Καμπανιακού Δημήτρη Τζούτζια και από εκπρόσωπο του Δήμου Δέλτα.Παρασκευή 05/06/2015 και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Καμπανιακού
« PREV
NEXT »