ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Οργή των φίλων του Καμπανιακού για τα παπαγαλάκια

ta papagalakia tis xalastrasΜε αφορμή δημοσιεύματος σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης από άσχετους με το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο ,αλλά και τα πολλά email διαμαρτυρίας που δεχθήκαμε σαν kampaniasports,
νοιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους χωρίς να αντιπροσωπεύουμε την διοίκηση του Καμπανιακού παρά μόνο το site μας που χιλιάδες κόσμος εμπιστεύεται.
Πάμε λοιπόν να απαντήσουμε στα ερωτήματα που θέτει ο άσχετος υπογράφων του ρεπορτάζ.
Διερωτάται γιατί στο παιχνίδι με την Καστοριά χρησιμοποιήθηκε ο Κηπουρός  και  όχι οι 4-5 νεαροί ποδοσφαιριστές.
kampaniasports:(η Θέση μας) Κύριοι ο Καμπανιακός πριν από το παιχνίδι με την Καστοριά είχε 34 βαθμούς,κάθε άλλο παρά είχε κλειδώσει την κατηγορία.Τι ποιο λογικό ο κάθε προπονητής να θέλει να επιτύχει τον στόχο της ομάδος του. Ποίος στόχος?Ο Καμπανιακός είχε έναν και μοναδικό στόχο αυτή την χρονιά την παραμονή της κατηγορίας.Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε 100% μετά την νίκη της ομάδος στο παιχνίδι με την Καστοριά.
Απάντηση στο γιατί χρησιμοποίησε 6 νεαρούς στο παιχνίδι με το Αγιονέρι.
Κάθε λογικός προπονητής όταν η ομάδα του επιτυγχάνει τον στόχο της  προετοιμάζει το έδαφος για την περαιτέρω πορεία της ομάδος του ,τουλάχιστον αυτό λέει η κοινή λογική.Γράφουν ότι το παιχνίδι με το Αγιονέρι ήταν δύσκολο.
Δύσκολο λοιπόν ήταν μόνο για τους άσχετους καθώς από την πλευρά του Καμπανιακού δεν είχε καμία βαθμολογική αξία ,άρα σωστά κατά την γνώμη μας ο Κος Υφαντίδης έπραξε και χρησιμοποίησε παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής .
Εκ του αποτελέσματος  συμφωνούμε ότι η ήττα από το Αγιονέρι ήταν βαριά για την ιστορία του Καμπανιακού, αλλά το κόστος της κάθε ήττας αναλαμβάνει ο εκάστοτε προπονητής.
Το αν είναι ευπρόσδεκτος  η όχι ο Κος Υφαντίδης στην Χαλάστρα  αφήστε να το κρίνουμε εμείς  που έχουμε κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα  παρακολουθώντας όλα τα παιχνίδια της ομάδος και ο απλός φίλαθλος του Καμπανιακού  και όχι  τα......
Σας πληροφορούμε ότι η δουλειά του Λεωνίδα Υφαντίδη στον Καμπανιακό έχει αναγνωριστεί από όλους τους αντιπάλους και όλους όσους αγαπούν τον σύλλογο  με ανιδιοτέλεια.
« PREV
NEXT »