ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Θερμαϊκός Θέρμης 1-0

keraynos aggeloxoriou
Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη στο Αγγελοχώρι στον τελικό των play off.Με της δυο ομάδες να προσέχουν της άμυνες τους κατά κύριο λόγο το παιχνίδι δεν ήταν και ότι καλύτερο θα μπορούσαν να παρουσιάσουν οι δυο ομάδες.Βέβαια η κρισιμότητα του παιχνιδιού ήταν μέγιστη και ποιος νοιάζεται για το θέαμα σε τέτοια παιχνίδια.
Τα πιο σημαντικά έγιναν στα τελευταία λεπτά.Στο 79΄της συνάντησης σε χέρι του Παπαδόπουλου δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και η Θέρμη έμεινε με παίκτη λιγότερο.Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και πίεσαν στα τελευταία λεπτά.Φτάνουμε στο 92΄και ο Κάρτας με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παλαβράκη και στέλνει στον 7ο ουρανό παίκτες,προπονητές και φιλάθλους του Αγγελοχωρίου. Καμία αντίδραση από τους φιλοξενούμενους καθώς ο Κος Παπαδόπουλος σφυρίζει την λήξει του αγώνα.
Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική.
 Κεραυνός Αγγελοχωρίου:Μαλαμής, Δοκλοδήμος,Μαραμπαϊδης, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Κάρτας, Μπαλασάς, Ρεσούλι, Γεροθανάσης, Κατιανός, Λεσάι.Θερμαϊκός Θέρμης:Παλαβράκης, Αχαλινόπουλος, Μέτσιος, Κολώνης, Φάκας, Παπαδόπουλος, Τρόκας, Μαυρομάτης ,Τσόχας, Σιαντρόπουλος, Φαρμάκης.
« PREV
NEXT »