ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Στην βραδιά του Καμπανιακού και το kampaniasports

to kampaniasports stin vradia tou kampaniakouΣε μια λιτή οικογενειακή βραδιά στην οποία έδωσαν παρών σύσσωμη η διοίκηση του Καμπανιακού,υποψήφιοι βουλευτές,Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής,Αντιδήμαρχοι,Πρόεδροι φορέων,παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές,
ο προπονητής των Ελπίδων Χαλάστρας Κος  Γιώργος Νασιόπουλος και φυσικά φίλοι του Καμπανιακού έγινε η βραδιά του Καμπανιακού.
Η διοίκηση της ομάδος βράβευσε  τον Ορθοπεδικό χειρούργο Ιατρό Κο Αθανάσιο Κράββα για την ανιδιοτελή προσφορά του στον αθλητισμό της Χαλάστρας.
Για πρώτη φορά σε εκδήλωση του Καμπανιακού συμμετοχή είχε και το kampaniasports που καθιερώνει από την φετινή χρονιά την βράβευση του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή και την βράβευση του καλύτερου γκολ της χρονιάς.
Εκτάκτως για την φετινή χρονιά το kampaniasports παρέδωσε αναμνηστικό αγαλματίδιο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τον γκολκίπερ της ομάδος του Καμπανιακού Φώτη Κηπουρό, την απονομή έκανε ο διαχειριστής  και υπεύθυνος του kampaniasports Κος Χάρης Ματσκάς.
Σαν πολυτιμότερος παίκτης του Καμπανιακού ο Γιώργος Ραγκαβίνας,την απονομή έκανε ο κόουτς Λεωνίδας Υφαντίδης.
Το καλύτερο γκολ του Καμπανιακού ανήκει στον Χρήστο Προβατίδη,την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Καμπανιακού Κος Σταμάτης Αντωνούδης.
Η βραδιά συνεχίστηκε με καλό φαγητό και χορό.
Το kampaniasports ευχαριστεί την διοίκηση του Καμπανιακού για την συμμετοχή του στην εκδήλωση.
Ένα μικρό απόσπασμα της βραδιάς σε  HD
« PREV
NEXT »