Ομόνοια Σίνδου-Κεραυνός Αγγελοχωρίου:Πριν την σέντρα

omonoia sindouΕπιτέλους δράση αυτό το Σαβ/κο στα γήπεδα της ΕΠΣΜ.Το Σάββατο το απόγευμα στης 15:00 η Ομόνοια Σίνδου υποδέχεται στο γήπεδό της τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους.
Η Ομόνοια βλέπει αυτό το παιχνίδι ξεχωριστά αφού τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα έφεραν την ομάδα της Σίνδου χαμηλά στην βαθμολογία.
Από την άλλη ο Κεραυνός προέρχεται από ισόπαλο εντός έδρας αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Κυμίνων και αν θέλει να παραμείνει στης υψηλές θέσεις της βαθμολογίας δεν θα πρέπει να χάσει το παιχνίδι αυτό.
Η Ομόνοια θα στερηθεί στο παιχνίδι αυτό τον Ανέστη Παναγιώτη και η συμμετοχή του Τσαρτσάλη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Ο Χρήστος Μαντζιούνης μίλησε στο kampaniasports για το παιχνίδι.
Κάτι παραπάνω από τελικός για μας,η νίκη είναι μονόδρομος, παίζουμε με τον 4ο στην βαθμολογία αλλά με της ομάδες που είναι ψηλά παίζουμε καλύτερα.Θέλουμε τον κόσμο της Σίνδου στο πλευρό μας σ αυτή την δύσκολη αναμέτρηση.
Αυτά δήλωσε ο Μαντζιούνης,ενώ πληροφορίες του kampaniasports λένε ότι ο υψηλόσωμος  σέντερ φορ έχει προτάσεις για μεταγραφή από δυο ομάδες της γ΄Εθνικής και από ομάδες της Α1.
Το kampaniasports θα είναι σ αυτό το παιχνίδι και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στον αγωνιστικό χώρο.


« PREV
NEXT »