Καστοριά-Καμπανιακός: Πριν την σέντρα(vid)

stin kastoria paei o kampaniakos
Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της γ΄Εθνικής κατηγορίας και αυτή την Κυριακή 07/12/2014 διεξάγεται η 9η αγωνιστική με ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Στην Καστοριά ταξιδεύει η ομάδα του Καμπανιακού για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.
Οι τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο των γουναράδων καθιστούν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη.
Νέο διοικητικό σχήμα για τους Καστοριανούς,νέος προπονητής,και επιστροφή 5 βασικών ποδοσφαιριστών στην ομάδα της Καστοριάς ομολογούν ότι θα δούμε μια διαφορετική απ ότι μέχρι τώρα ομάδα.
Όλοι στην Καστοριά μιλούν για ένα νέο ξεκίνημα της ομάδος,καθώς στην μέχρι τώρα πορεία της η Καστοριά είναι η μοναδική ομάδα στον 1ο όμιλο που δεν έχει επιτύχει νίκη.
Από την άλλη οι κόκκινοι της Χαλάστρας με πλεονέκτημα την ομοιογένεια,και την καλή φυσική κατάσταση είναι ικανοί ακόμη και για το τρίποντο στην ακριτική Καστοριά.
Ο Λεωνίδας Υφαντίδης έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του και με οδηγό την περσινή νίκη μέσα στην Καστοριά ετοιμάζει τα πλάνα του.
Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Κος Παναγιώτης Θεολόγου του συνδέσμου Πέλλας, με βοηθούς τους Δημόπουλο (Φλώρινας)και Δεμερτζή (Πέλλας).

Ας θυμηθούμε τι έγινε στο περσινό παιχνίδι.
« PREV
NEXT »