ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Νοεμβρίου 03, 2014

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:Ομάδα πρότυπο

byzantio kokkinoxomatosΜε αφορμή το τελευταίο μας ταξίδι  για το παιχνίδι Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Καμπανιακός νοιώθουμε την ανάγκη να αναφερθούμε στους ανθρώπους αυτούς που γνωρίσαμε στο μικρό αυτό χωριό(1.800 κάτοικοι) του Ν.Καβάλας.
Μπαίνοντας λοιπόν στο χωριό αυτό σου κάνει αμέσως εντύπωση η καθαριότητα που επικρατεί στους κοινόχρηστους χώρους.
Η έκπληξή μας μεγαλώνει όταν γνωρίζουμε τους ανθρώπους που διοικούν το αθλητικό σωματείο του χωριού με την επωνυμία Βυζάντιο.
Μας μιλούσαν για την ομάδα τους και τα μάτια τους έλαμπαν,ήταν κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα γι αυτούς,ήταν το χόμπι τους , ήταν η ερωμένη τους,ήταν ....πραγματικά δεν βρίσκω λόγια για να σας μεταφέρω το πόσο αγαπούν την ομάδα τους.
Είπαμε πολλά κάναμε συγκρίσεις,τους μεταφέραμε της εμπειρίες μας από τα διάφορα γήπεδα που έχουμε επισκεφθεί,αλλά έχουν τον δικό τους μοναδικό τρόπο και σ αυτό είναι απόλυτοι.
Οι εκπλήξεις όμως για εμάς δεν σταματούν στην κουβέντα που είχαμε μαζί τους.
Ο καφές τελείωσε και ήρθε η ώρα να μπούμε στο γήπεδο του Βυζαντίου.
Μόλις άνοιξε η πόρτα και κάναμε το πρώτο βήμα εντός του γηπέδου  ΕΚΕΙ είναι που παθαίνουμε το μεγαλύτερο ΣΟΚ.
Τέλειος αγωνιστικός χώρος, τα πάντα πεντακάθαρα και τακτοποιημένα,γνωρίζουμε καινούργιους ανθρώπους εκεί και διαπιστώνουμε την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα τους.
Η συμπεριφορά όλων των ανθρώπων προς τους φιλοξενούμενους ΑΨΟΓΗ,το ίδιο και προς εμάς(kampaniasports)πραγματικά τέτοια φιλοξενία δεν αντάμωσα πουθενά.
Σαν υπεύθυνος του kampaniasports θέλω και δημόσια να δώσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ.


Συνεχίστε έτσι όπως είστε κύριοι  και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για όλα. 
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *