Μ.Αλεξ.Καλοχωρίου-Μαγνησιακός 2-1(vid)

kampaniasportsΜπορεί οι δυο σημερινοί αντίπαλοι να έχουν διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα,και οι γηπεδούχοι να είναι από την αρχή του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας,και οι φιλοξενούμενοι να έχουν
σαν πρώτο στόχο την παραμονή στην κατηγορία στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού δεν είδαμε την μεγάλη διαφορά των ομάδων.
Σ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι από την αρχή του αγώνα προσπάθησαν και σ ένα βαθμό το πέτυχαν να έχουν κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να φανούν απειλητικοί.
Όσο η ώρα περνούσε τόσο η γηπεδούχος ομάδα έβρισκε τον ρυθμό της και έφτασε στο γκολ  με ωραίο πλασέ στο 24΄(έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων ότι προηγήθηκε χέρι του επιθετικού του Μ.Αλεξάνδρου και έχουν δίκαιο η μπάλα βρίσκει στο χέρι ).
Με 1-0 έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Καλύτερος ο γηπεδούχος στην έναρξη του ημιχρόνου ώσπου από στημένη φάση, φάουλ κάτω από το κέντρο με μεγάλο γέμισμα στην περιοχή του Μ.Αλεξάνδρου  και κοντινό πλασέ ο Μαγνησιακός ισοφαρίζει σε 1-1 στο 56΄.
Οι γηπεδούχοι ανεβάζουν κι άλλο την απόδοσή τους και φτάνουν στο γκολ στο 79΄ ύστερα  από πολύ καλή συνεργασία των επιθετικών με άψογο  πλασέ  και παίρνουν άλλο ένα τρίποντο το ένατο συνεχόμενο.
 Δείτε της καλύτερες στιγμές και τα γκολ της συνάντησης σε HD
« PREV
NEXT »