ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Νοεμβρίου 14, 2014

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων

anavalontai ta protathlimata
Η αναβολή των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών έγινε δεκτή στο ΔΣ της ΕΠΟ, με αφορμή την επίθεση στον Ζωγράφο! «Οι διαιτητές δεν θέλουν να ξαναπαίξουν», λένε από την ΕΠΟ!Η επίθεση στον Ζωγράφο αποτελεί το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο στο ΔΣ της Λίγκας, ενώ έπεσε και στο... τραπέζι της ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, στην έκτακτη συνεδρίαση που διεξήχθη την Παρασκευή, έγινε πρόταση για να αναβληθούν τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, η οποία έγινε δεκτή! Αφορά τα πρωταθλήματα της Super League, της Football League και της Γ' Εθνικής και ο λόγος είναι φυσικά η επίθεση στον Ζωγράφο.Η αναβολή περνάει... από την ΚΕΔ, η οποία δεν θα ορίσει διαιτητές για τις αναμετρήσεις! Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στην Ομοσπονδία «εμείς δεν ξαναορίζουμε διαιτητές και οι διαιτητές δεν θέλουν να ξανασφυρίξουν.
Δεν θέλουν να ξαναπαίξουν. Ας πάνε να βρουν διαιτητές να κάνουν τα παιχνίδια»! Υπάρχει πάντως μια εκκρεμότητα που αφορά την Γ' Εθνική, καθώς έχουν γίνει ορισμοί. Πρόταση για αναβολή έγινε και στη Super League, αλλά υπήρξαν διαφωνίες.
Η αγωνιστική αδράνεια λοιπόν συνεχίζεται τουλάχιστον για μια ακόμα βδομάδα, καθώς δεν τέθηκε χρονικό περιθώριο για τον μη ορισμό διαιτητών!
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *