ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Γ ΕΘΝΙΚΗ:Με το μάτι του kampaniasports No2

kampaniasportsΜιλήσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση για της πρώτες 8 ομάδες του 1ου ομίλου της γ΄Εθνικής.
Συνεχίζουμε με της υπόλοιπες ομάδες σύμφωνα πάντα με την μέχρι τώρα βαθμολογική τους θέση.
Δόξα Δράμας:Από της ιστορικότερες ομάδες του ομίλου και η γνώμη μας είναι ότι μια ομάδα σαν την Δόξα σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Πέρα απ αυτό η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για τους Δραμινούς.Η Διοικούσα επιτροπή που έχει στα χέρια της την ομάδα θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ για να αποφύγουν τα χειρότερα.
Θύελλα Φιλώτα: Έκανε το μπαμ στην πρώτη αγωνιστική με το διπλό μέσα στον Ακροπόταμο αλλά έχασε τα δυο επόμενα ματς στην έδρα της (Βυζάντιο Κοκκιινοχώματος 0-1 και Πανσερραικό 0-2) και έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμη.
Αρης Ακροποτάμου: Μετά το άσχημο ξεκίνημα φαίνεται να βρίσκει τον καλό του εαυτό.Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και με ανάλογη ηρεμία θα είναι και του χρόνου στην κατηγορία.
Ηρακλής Αμπελοκήπων:Η μέχρι τώρα εμφανίσεις(+ των φιλικών) δεν μας πείθει.Σίγουρα διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.Θέλει αρκετή δουλειά για να αποφύγει της περιπέτειες.
Εθνικός Αγιονερίου: Διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε ότι σύντομα θα αναρριχηθεί στην βαθμολογία.Πιστεύουμε ότι και του χρόνου θα είναι στην κατηγορία.
Καστοριά;Κάτι συμβαίνει στην ακριτική πόλη.Μόνο αν υπάρξει ένωση των δυνάμεων που αγαπούν την ομάδα θα βρει τον δρόμο της .Αν όχι το μέλλον στην κατηγορία μαύρο.
Αναγέννηση Γιαννιτσών:Πολύ δύσκολα για την Αναγέννηση.
Απόλλων Αρναίας: Δύσκολο ξεκίνημα για τον Απόλλων εάν μείνουν ενωμένοι ίσως τα καταφέρει.


kampaniasports:Σίγουρα είναι νωρίς πολύ νωρίς παρ ολ αυτά έτσι βλέπουμε το μέλλον των ομάδων την φετινή χρονιά.Εμείς ποτέ δεν διστάζαμε να πούμε ευθέως την άποψή μας και έτσι θα συνεχίσουμε.

Ας περιμένουμε
« PREV
NEXT »