ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Σεπτεμβρίου 17, 2014

Είχε δίκιο το kampaniasports

kampaniasportsΆλλη μια δικαίωση για το kampaniasports.Σε προηγούμενη ανάρτησή μας εξηγήσαμε γιατί το παιχνίδι με τον Αρη θα πρέπει να γίνει στο Καυτανζόγλειο και να που η ΕΠΟ σωστά έπραξε και όρισε το παιχνίδι Καμπανιακός-Αρης σε ένα γήπεδο που θα μπορούσε να γίνει με αξιοπρέπεια ένας τόσο μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας.
Το μεγάλος κολλάει πρώτα στην ιστορία του αντιπάλου του Καμπανιακού τον Αρη και στους χιλιάδες οπαδούς της ομάδος σε όλη την επικράτεια. Και φυσικά σ ένα από τα ιστορικώτερα σωματεία της ΕΠΣΜ τον Καμπανιακό.Η διοίκηση του Καμπανιακού φρόντισε και για την μεταφορά των φίλων του Καμπανιακού αφού την Κυριακή στις 15:00 αναχωρεί λεωφορείο από την πλατεία της Χαλάστρας με προορισμό το γήπεδο Καυτανζόγλειο. Η μεταφορά των φιλάθλων θα είναι δωρεάν.
Επίσης ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι το Σάββατο 10:00 έως 18:00 θα λειτουργούν τα εκδοτήρια έξω από το Καυτανζόγλειο για να προμηθευτούν οι φίλαθλοι τα εισιτήρια τους με γενική είσοδο  10euro.Το παιχνίδι της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 16:30 και θα διευθύνει ο Κος Κρητικός του συνδέσμου Θεσσαλίας. 
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *