ΝΕΑ
latest

Τα λάθη στο Ομόνοια Σίνδου -Καμπανιακός

ta lathi sto omonoia sindou kampaniakos
Τι μπορεί να συνέβη και διεκόπη ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι προετοιμασίας των δυο ομάδων?
Θα μπορούσε να ήταν ένα καλό ερώτημα για την συγκεκριμένη εξέλιξει του φιλικού παιχνιδιού  της Ομόνοιας και του Καμπανιακού.
Σ αυτό λοιπόν το ερώτημα το kampaniasports θα δώσει της απαντήσεις.
Πριν όμως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες  φίλους μας που με διάφορους τρόπους ζήτησαν την δική μας τοποθέτηση σ ότι συνέβη στην χθεσινή αναμέτρηση.
Ξεκάθαρη γνώμη του kampaniasports.Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Οι δυο προπονητές αποφάσισαν να δοκιμάσουν τακτικές και συστήματα σ ένα δυνατό φιλικό μεταξύ δυο από τους ιστορικότερους συλλόγους της  Θεσσαλονίκης.
Τι έγινε λάθος και είχαμε αυτή την εξέλιξει.
1.Λάθος η χρησιμοποίηση των συγκεκριμένων διαιτητών.
Ο εγωισμός ,η κούραση των ημερών,η προσπάθεια κάποιων παικτών να δείξουν κάτι παραπάνω στους προπονητές,ήταν μερικά από τα στοιχεία που όλοι μας γνωρίζουμε.
Η διαιτησία (πρώτη φορά το kampaniasports κάνει αναφορά για διαιτησία) του παιχνιδιού ήταν κατώτερη των περιστάσεων,έδωσε αφορμές για πολλές διαμαρτυρίες κυρίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων.
2.Λάθος.Οι αυλοκόλακες 
Είμαστε στο 2014 και κάποιοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην εποχή που ανακαλύφθηκε ο τροχός.
Η γρίνια,οι βωμολοχίες,οι συνεχόμενες διαμαρτυρίες,προς ποδοσφαιριστές και διαιτητές επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την ένταση που δημιουργήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου.
Η γνώμη μας είναι ξεκάθαρη αυτούς τους κυρίους θα πρέπει οι υγιείς φίλαθλοι να τους απομονώσουν,να τους βάλουν στο περιθώριο δεν τους χρειάζεται καμία ομάδα πόσο περισσότερο ο Καμπανιακός και η Ομόνοια.
3.Λάθος.Τι και αν είσαι φίλος.
Οι περισσότεροι από τους χθεσινούς αντιπάλους είναι φίλοι μεταξύ τους,λάθος λοιπόν(θέλουμε να πιστεύουμε όχι εσκεμμένα) η δύναμη που χρησιμοποίησαν μερικοί αντίπαλοι σε διεκδικήσεις σε ένα φιλικό παιχνίδι(μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού).
4.Λάθος.Συμβουλές προπονητών.
Το παιχνίδι άρχισε να αγριεύει,σ αυτό το σημείο θα θέλαμε εμείς την παρέμβαση των προπονητών με συστάσεις προς τους ποδοσφαιριστές.
Θετικό από την πλευρά του Υφαντίδη η έξοδος ποδοσφαιριστή του από το παιχνίδι.
Το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και ο Κος Μπέκας.
Νομίζουμε ότι μπορείτε να έχετε μια εικόνα από της θέσεις μας.
Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού αν εξαιρέσουμε τα παραπάνω έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με 5 γκολ,2 δοκάρια,και αρκετές ευκαιρίες κυρίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων.
Aποκλειστικό video του kampaniasports.
Ότι άλλο ακούσετε η διαβάσετε είναι παραμύθια της χαλιμάς.
Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζεται τόσο έντονα,θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *