Αλλάζουν τα δεδομένα με την προσθήκη του Αρη στον 1ο όμιλο της γΈθνικής

kai o aris ston proto omiloΚαιρός είναι να παρθούν γενναίες αποφάσεις σε ένα από τους ιστορικότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας μας.Στον αέρα όλα στο στρατόπεδο
των κίτρινων,αφού στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει ο Αρης στην γ΄εθνική (που είναι το πιο πιθανόν)χρειάζεται σχεδιασμός από την αρχή.
Θέμα προπονητή,είναι δύσκολο ο Κος Καλαιτζίδης να παραμείνει στην θέση του,όλα τα επαγγελματικά συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών και αυτά στον αέρα.Θα μείνουν?θα φύγουν? αφού με την συμμετοχή του Αρη σε ερασιτεχνική κατηγορία οι ποδοσφαιριστές μένουν απ ευθείας ελεύθεροι.
Προλαβαίνουν οι κίτρινοι να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν όλα τα θέματα που ανοίγονται?
Οι μεταγραφές σε λίγες μέρες τελειώνουν, ο Αρης πρέπει όχι μόνο να δημιουργήσει μια ομάδα,θα πρέπει να δημιουργήσει ομάδα ανταγωνιστική αντάξια της φήμης και της ιστορίας του.
Ο Αρης πρέπει να είναι περαστικός από την γ΄ εθνική σε άλλη περίπτωση γκρεμίζονται τα όνειρα των χιλιάδων φίλων και οπαδών του.
Αυτοί λοιπόν που θα ασχοληθούν με το σωματείο θα πρέπει να βάλουν στην άκρη όλες της διαφορές των τελευταίων χρόνων και να βρουν όλα αυτά που ενώνουν όλους τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ  για το καλό του συλλόγου.
Και φυσικά να μην νομίζουν ότι το όνομα και μόνο αυτό θα είναι που θα κερδίζει τα παιχνίδια,αφού στον πρώτο όμιλο της γ΄εθνικής θα βρουν ιστορικές ομάδες(Δόξα Δράμας,Πανσερραικό,Καβάλα) και ομάδες φιλόδοξες που σχεδιάζουν προγραμματίζουν,παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουν υψηλούς στόχους(Καμπανιακός,Γιαννιτσά,Αρης Ακροποτάμου,κλπ).

« PREV
NEXT »