ΝΕΑ
latest

Ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων της επσμ

arxizei ta protathlimata i epsm
Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας καθορίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των Πρωταθλημάτων σ’ όλες τις κατηγορίες και του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΕΠΣ της Ένωσης (α’ φάση) αγων. περιόδου 2014 - 2015.
Συγκεκριμένα:Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 6 – 7 Σεπτεμβρίου 2014. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος θα χρειαστούν ακόμη τέσσερις έως έξι (4 - 6) εμβόλιμες Τετάρτες για τη διεξαγωγή αγώνων.
Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα ενταχθούν σ’ έναν όμιλο.Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 20 – 21 Σεπτεμβρίου 2014. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και για την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενδεχομένως, να χρειαστούν να οριστούν αγώνες και σε εμβόλιμες Τετάρτες.
Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε τέσσερις (4) ομίλους.B’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 4 – 5 Οκτωβρίου 2014. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο και για την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενδεχομένως, να χρειαστούν να οριστούν αγώνες και σε εμβόλιμες Τετάρτες.
Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε έξι (6) ομίλους.Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 4 – 5 Οκτωβρίου 2014. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο.
Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε τέσσερις (4) ομίλους.ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΣΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των ερασιτεχνικών κατηγοριών της ΕΠΣΜ μετέχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο Κύπελλο Ελλάδας Ερασιτεχνικών Ομάδων ΕΠΣ (Α’ φάση) της ΕΠΣ Μακεδονίας, σύμφωνα με το άρθρο 38 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων (Ιούνιος 2014) της ΕΠΟ.Οι ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα χωριστούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα χωριστούν και αυτές σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, ξεχωριστά. Οι ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 06 – 07 Σεπτεμβρίου 2014 (α’ φάση).
Οι νικήτριες ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Σεπτεμβρίου 2014 (β’ φάση). Οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 20 – 21 Σεπτεμβρίου 2014 (α’ φάση).Οι νικήτριες ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Σεπτεμβρίου 2014 (β’ φάση). Στη γ’ φάση θα συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της β’ φάσης Α’ και Β’, Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (ξεχωριστά).
Οι αγώνες από τη γ’ φάση μέχρι και τον Τελικό θα διεξάγονται ημέρα Τετάρτη, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Επιτροπής Κυπέλλου σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωταθλήματος και την Τεχνική Επιτροπή.Οι ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες των σωματείων που ίδρυσαν ΠΑΕ ή ΤΑΠ και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League ή Football League θα ενταχθούν σε ομίλους στη δ’ φάση του θεσμού μαζί με τις νικήτριες ομάδες της γ’ φάσης της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Τα ζευγάρια σ’ όλες τις φάσεις θα προκύπτουν, ύστερα από δημόσια κλήρωση. Όλοι οι αγώνες από την α’ φάση μέχρι την ημιτελική φάση θα είναι νοκ άουτ. Στην προημιτελική φάση των «8» ομάδων προβλέπεται η παρουσία τουλάχιστον δύο ομάδων από τη Β’ ή τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Στην ημιτελική φάση του θεσμού οι αγώνες θα είναι διπλοί και ο Τελικός θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα επιλέξει η ΕΠΣΜ, ύστερα από σχετική απόφασή του διοικητικού της συμβουλίου.
 Η ομάδα που θα κληρώνεται πρώτη είναι γηπεδούχος, όταν το ζεύγος των ομάδων που κληρώθηκε ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Αν, όμως, το ζεύγος των ομάδων που κληρώθηκε ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, τότε γηπεδούχος ορίζεται η ομάδα που θα αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία, ανεξάρτητα ποια ομάδα αναδείχτηκε πρώτη στην κλήρωση.
Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας εξαιρούνται και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων των ΕΠΣ, ύστερα από απόφαση της ΕΠΟ.
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *