ΝΕΑ
latest

Γ' Εθνική 2014-2015:Ακόμη πιο δύσκολα

g ethniki akoma pio dyskola
Αφού τέλειωσαν τα μπαράζ ανόδου και γνωρίζουμε της ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα,ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά τι θα πρέπει να προσέξουν οι ομάδες αλλά και διοργανώτρια αρχή στην φετινή σαιζόν.
1ον.Η δημιουργία των 4 ομίλων σίγουρα θα κάνει το πρωτάθλημα ακόμη πιο συναρπαστικό.
2ον. Όσο η κρίση βαθαίνει τόσο τα οικονομικά των ομάδων θα συρρικνώνονται.
3ον.Τα γεωγραφικά κριτήρια στην δημιουργία των ομίλων θα πρέπει να παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο,και να είναι πιο αντικειμενικά ώστε να αποφύγουν οι ομάδες τα μεγάλα ταξίδια όσο γίνεται βέβαια.
4ον.Το κομμάτι διαιτησία θα πρέπει να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι να έχουμε διορισμούς από την μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη. Φαινόμενο που παρατηρήσαμε στην φετινή διοργάνωση και μάτωναν οικονομικά τα σωματεία.
5ον.Ο σωστός προγραμματισμός και σχεδιασμός των ομάδων όσο γίνεται νωρίτερα θα αποτελέσει της σωστές βάσεις για να μπορέσουν  οι ομάδες να τα βγάλουν πέρα στο δύσκολο πρωτάθλημα.
6ον.Αν θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστική Εθνική ομάδα αλλά και ομάδες που θα μας αντιπροσωπεύουν επάξια στης ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή στην βάση του ποδοσφαίρου μας ,δηλαδή τα ερασιτεχνικά σωματεία.
Είναι γεγονός ότι μόνο λόγια και λόγια ακούμε τόσα χρόνια.
Που ακούστηκε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με χιλιάδες euro προυπολογισμο.  
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *