ΝΕΑ
latest

Καστοριά-Καμπανιακός:Πριν την σέντρα

stin kastoria o kampaniakos
Άλλοι μιλάνε για το ματς της χρονιάς,κάποιοι άλλοι ότι παίζεται η κατηγορία και για της δυο ομάδες,άλλοι μιλούν για τελικό,και άλλοι ότι ο χαμένος  δεν έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.
Εμείς γράφουμε ότι είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ.
Τίποτα το εξαιρετικό δεν θα κριθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι,απλώς ο νικητής θα προσθέσει τρεις βαθμούς στην προσπάθειά του 5 στροφές πριν την λήξει του πρωταθλήματος.
Πέντε ενενηντάλεπτα  έχει ακόμη κύριοι και η παραμονή η όχι των ομάδων έχει δρόμο ακόμη.
Η ομάδα της Καστοριάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα όσο αναφορά την κατάσταση των ποδοσφαιριστών της εκτός του Σουμέλα  ο οποίος προφυλάχθηκε για κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αλλά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του καθώς το ξεπέρασε.Ο Τούλιος και ο Μουρζίδης(τερματοφύλακας)φαίνεται ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα είναι στην διάθεση του Ανδρέα Λέτσιου.
Σε τελειώματα φάσεων έριξαν την προσοχή τους αυτή την εβδομάδα οι γουναράδες και σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.
Ο προπονητής της Καστοριάς Ανδρέας Λέτσιος μίλησε στο kampania sports και τόνισε:
Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για της δυο ομάδες,εμείς έχουμε ένα λόγο παραπάνω να φτάσουμε στην νίκη αφού παίζουμε στην έδρα μας και με πιθανή νίκη απομακρυνόμαστε από την επικίνδυνη ζώνη.
Πιστεύω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.
Από την άλλη και ο Λεωνίδας Υφαντίδης έχει τα προβλήματά του καθώς  θα απουσιάσει ο Γαβανάς(κόκκινη στο προηγούμενο ματς) και υπάρχει αμφιβολία για την συμμετοχή 2-3 ποδοσφαιριστών λόγο τραυματισμών.
Ο προπονητής του Καμπανιακού Λεωνίδας Υφαντίδης μας είπε:
Έχουμε προβλήματα σαν ομάδα από παιδιά που είναι στον βασικό κορμό της ομάδος,θα πρέπει να τους προστατεύσουμε για να τους έχουμε στα επόμενα παιχνίδια.Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στην Καστοριά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Το kampania sports θα είναι στο παιχνίδι αυτό και θα σας μεταφέρουμε εικόνα και σχόλια.

Ας θυμηθούμε το πρώτο παιχνίδι των αντιπάλων


Καμπανιακός-Καστοριά 1-2 από kampaniasports

  
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *