ΝΕΑ
latest

Αποχώρηση από την Γ'Εθνική

nea g ethnikis
Λίγο πριν αρχίσει αυτό το περιβόητο πρωτάθλημα είχαμε γράψει ότι αρκετές ομάδες στην εξέλιξη του πρωταθλήματος θα δηλώσουν  αδυναμία στο να συνεχίσουν.Κάποιοι μάλιστα μας σχολίασαν αρνητικά.
Σήμερα εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα είναι πολλές οι ομάδες που τελικά θα δηλώσουν αδυναμία να συνεχίσουν.
Και όπως λέει και ο σοφός λαός !!να δούμε πόσες ομάδες θα κάνουν παρέλαση στις 25/03/2014!!
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ομάδα που αγωνίζεται στον  πέμπτο όμιλο της Γ'εθνικής έστειλε υπόμνημα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ που αναφέρει την απόσυρση της ομάδος από το πρωτάθλημα.
Κατόπιν αυτής της απόφασης η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αφού έλαβε υπόψη της έγγραφο του σωματείου Ολυμπιακός Λαυρίου με το οποίο κάνει γνωστό ότι παραιτείται από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, προέβη στη ματαίωση του αγώνα Ατσαλένιος-Ολυμπιακός Λαυρίου της 2/2/2014.
Η ομάδα του Λαυρίου ήταν στην προ τελευταία θέση της βαθμολογίας του πέμπτου ομίλου.
Ο πρόεδρος της ομάδος Βασίλης Τσίκλος μεταξύ άλλων δήλωσε:Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε το σωματείο να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με δεδομένο πως δεν υπήρχαν ελπίδες παραμονής. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει διάλυση. Το αντίθετο. Είναι μια κίνηση έτσι ώστε να παρουσιαστούμε του χρόνου δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Τα έξοδα, μάλιστα, μέχρι τέλους της χρονιάς, αν συνεχίζαμε, έφταναν τα 50.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα, λοιπόν, θα μπουν στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν που θα μας βρει στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και όπου στόχος θα είναι να επιστρέψουμε στη Γ’ Εθνική.
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *