ΝΕΑ
latest

Άδεια ταμεία στην γ' Εθνική

den yparxei xrima
Το ότι οι ομάδες της γ' εθνικής περνούν δύσκολες στιγμές είναι γνωστό ανά την Ελλάδα.Το να συμβάλει και η διοργανώτρια αρχή(ΕΠΟ)στην εξαθλίωση και μαρασμό ανθρώπων και ομάδων είναι να μην σου τύχη όπως λέει και ο σοφός λαός.
Παρ ολίγο να τιναχτεί στον αέρα το παιχνίδι του Ολύμπου Κέρκυρας με τον Πυρσό Γρεβενών και η αιτία? Το εξοδολόγιο της διαιτησίας του παιχνιδιού. Ο ορισμός των διαιτητών για το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν από τον σύνδεσμο Αχαΐας που σημαίνει 1700 euro.Τρέχανε και δεν φθάνανε οι άνθρωποι του Ολύμπου να συγκεντρώσουν τα χρήματα.Τελικά το παιχνίδι άρχισε με 5λεπτη καθυστέρηση αφού πρώτα έπεσε το παραδάκι.
Όσοι είναι κοντά στις ομάδες θα γνωρίζουν με τι κόπο και με απλωμένα τα χέρια ολόκληρη την εβδομάδα οι διοικούντες γίνονται ζητιάνοι ζητώντας από τον καθένα το 5euro η το 10euro για να βγάλουν τα έξοδα διαιτησίας η αποστολής.
Τέτοιο πρωτάθλημα φανταστήκατε κύριοι.
Δεν θα μπορούσαν να διορίζονται διαιτητές από γειτονικούς συνδέσμους?
Είναι τόσο δύσκολο σ αυτή την χώρα  να κάνουμε πράξει τα αυτονόητα?
Το kampania sports στηρίζει την προσπάθεια των διοικούντων,και όλων αυτών που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό (μόνο κατά το όνομα ερασιτεχνικό)ποδόσφαιρο.
Άκου ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με χιλιάδες euro μπάτζετ.
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *