ΝΕΑ
latest

Γ Εθνική με το μάτι του kampania sports

me to mati tou kampaniasports
Δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της νεοσύστατης  γ Εθνική και αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι η ΑΕΛ διαθέτει την πιο πλήρη ομάδα  και ενδεχομένως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να τερματίσει στην πρώτη θέση,από εκεί και κάτω θα γίνει μάχη για της ομάδες που θα παλέψουν την παραμονή στην κατηγορία.
Δεύτερη θέση μέχρι στιγμής για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στον όμιλο δείχνει ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.Αν συνεχίσει έτσι από πολύ νωρίς θα έχει εξασφαλίσει την θέση του στην κατηγορία.
Εθνικός Φιλιππιάδος με μόνο δυο ήττες μέχρι τώρα δέχεται πολύ δύσκολα γκολ (δεύτερη καλύτερη άμυνα) και διαθέτει πολύ δυνατή έδρα. Πιστεύουμε ότι και του χρόνου θα είναι στην κατηγορία.
Καστοριά:Πολλά προβλήματα για τους γουναράδες από την αρχή της χρονιάς,παίκτες πάνε κι έρχονται,αλλαγή προπονητή ,γκρίνια του κόσμου,αλλά η βαριά φανέλα και το αξιοπρόσεχτο παρελθόν θα συμβάλουν στο να μείνει στην κατηγορία.
Οδυσσέας Κορδελιού:Μπορεί να μην παίζει το φανταζεί ποδόσφαιρο,τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τον κρατάνε ψηλά στην κατηγορία. Έστω και δύσκολα θα είναι και του χρόνου στην γ'Εθνική.
Θεσπρωτός:Η άμυνα είναι αυτή που του δίνει βαθμούς (τρίτη καλύτερη στον όμιλο)θα είναι από της ομάδες που  θα διεκδικεί την κατηγορία με πολλές πιθανότητες επιτυχίας.
Κοζάνη:Αν και ο κόσμος της Κοζάνης δεν είναι τόσο κοντά στην ομάδα όσο θα έπρεπε δείχνει σημάδια ανάκαμψης  διαθέτοντας καλούς ποδοσφαιριστές πιστεύουμε ότι και του χρόνου θα είναι στην κατηγορία.
Καμπανιακός Ομάδα για όλα τα αποτελέσματα ανεξαρτήτου αντιπάλου διαθέτει την χειρότερη άμυνα ανάμεσα στης πρώτες 10 ομάδες και αν δεν σταθεροποιηση  την απόδοσή του πιστεύουμε ότι δύσκολα θα πάρει το εισιτήριο παραμονής στην κατηγορία.
Πυρσός Γρεβενών:Περιμέναμε καλύτερη πορεία από τον Πυρσό,ο αρνητικός απολογισμός στα γκολ μέχρι τώρα δείχνει ότι ακόμα ψάχνονται στα Γρεβενά.Θα παλέψει μέχρι τέλος την παραμονή στην κατηγορία.
Δόξα Πενταλόφου:Ομάδα με της περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα( 5) θα πρέπει να ρισκάρει περισσότερο για να μπορέσει να διεκδικήσει θέση στην κατηγορία.
Όλυμπος Κέρκυρας:Με την χειρότερη άμυνα  στο πρωτάθλημα και την δεύτερη χειρότερη  επίθεση δεν θα μπορούσε να έχει απαιτήσεις για παραμονή .
Δόξα Κρανούλας:Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδος δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για την παραμονή στην κατηγορία.
Άγιος Θωμάς:Με οκτώ ήττες στα δώδεκα παιχνίδια δύσκολα θα ανακάμψει.
Κάστωρ Καστοριάς:Με μεγάλα προβλήματα στην επίτευξη  γκολ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Κεραυνός Θεσπρωτικού:Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Κεραυνού δεν είχε την ανάλογη συνέχεια και με εννέα ήττες στα δώδεκα παιχνίδια δεν θα μπορούσε να έχει απαιτήσεις.
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *