ΝΕΑ
latest

kampania sports:Μαζί και 2014

kampaniasports synexizoume mazi
Ήταν ανήμερα της 25/03/2011 όταν γεννήθηκε η ιδέα δημιουργίας του kampania sports,ακόμη και ο ποιο αισιόδοξος της παρέας δεν μπορούσε να φανταστεί την απήχηση  που θα είχε το kampania sports.
Ουσιαστικά ξεκινήσαμε την πρώτη Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου.
Χωρίς υπερβολές και πάντα με γνώμονα την δίκαιη αντιμετώπιση των θεμάτων, και πάνω απ όλα την σωστή προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα συνεχίσουμε την νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες ώρες.
Οι κανόνες που θέσαμε στους εαυτούς μας :Να είμαστε όσο γίνεται περισσότερο αντικειμενικοί,δίκαιοι,να προβάλλουμε περισσότερο τα θετικά στοιχεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με την απαραίτητη σοβαρότητα,να μην δείξουμε καθόλου σκηνές βίας,να μην κριτικάρουμε την διαιτησία,να μην κυνηγήσουμε νούμερα ακροαματικότητας,να βγάλουμε από την αφάνεια παλιές στιγμές ανθρώπων που πρόσφεραν στο ποδόσφαιρο,για όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη συνεχίζουμε και την νέα χρονιά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε από την πρώτη μέρα παρουσίας μας.Ευχαριστούμε ακόμη για της εκατοντάδες email με αναφορές για το έργο μας.Ευχαριστούμε για της υποδείξεις σας.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς του kampania sports.
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *