ΝΕΑ
latest

Αγροτικός Αστέρας απαντά σε Αλέξη Κούγια

o agrotikos asteras apanta ston kougia
Άμεση ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του Αγροτικού Αστέρα σε όλα όσα δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για την εμπλοκή του Αστέρα στα στημένα παιχνίδια.Σας παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα.
«Αγαπητοί κύριοι,Με μεγάλη μας έκπληξη και ταυτόχρονα λύπη διαβάσαμε σε χθεσινά δημοσιεύματα σε γνωστά site την κατάθεση του Κου Αλέξανδρου Κούγια στην πρώτη δίκη για τους στημένους αγώνες και το παράνομο στοίχημα όπου αναφέρεται και στο σύλλογο μας.
Μεταξύ άλλων ο Κος Κούγιας λέει στην κατάθεση του (αν μεταφέρονται σωστά τα λεγόμενα του από τα ΜΜΕ) ότι:
«Ο Αγροτικός Αστέρας είναι ομάδα του στοιχήματος, είναι ομάδα σφραγίδα, δεν έχει φιλάθλους και παρόλα αυτά έχει πολύ ανοδική πορεία».
Επίσης: «Ούτε εισιτήρια δεν σφράγιζε και έπαιζε ο Αγροτικός σε άδειο γήπεδο.Τον κρατούσε στην κατηγορία η ΕΠΟ» και τέλος: «Κάποιες ομάδες είναι διεφθαρμένες. Ο Αγροτικός Αστέρας,κλπ.».
Αν λοιπόν τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην κατάθεση του Κου Κούγια, ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, αισθάνεται την ανάγκη σεβόμενος την ιστορία του συλλόγου να υπενθυμίσει σε όσους την αμφισβητούν και να σημειώσει τα εξής:
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ανήκει στα Ιστορικά σωματεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει προσφορά στον Ελληνικό Αθλητισμό από την ίδρυση του το 1932. Και σφραγίδα έχει και μεγάλη ιστορία έχει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας, την οποία προφανώς ο Κος Κούγιας δεν την γνωρίζει γιατί οι ποδοσφαιρικές του γνώσεις περιορίζονται στην Πετρούπολη και πιθανόν στις εκάστοτε ομάδες που εμπλέκεται ως παράγων ή ως μεγαλομέτοχος
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ την εποχή που ο Κος Κούγιας «έκανε» τον ποδοσφαιριστή μάζευε στο γήπεδο του 4.000-5.000 φιλάθλους που τον στήριζαν από τα τοπικά πρωταθλήματα έως και την Β΄Εθνική κατηγορία. Έβγαλε από τα «σπλάχνα» του ποδοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Φοιρός και ο Ντίνος Κούης που αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελλάδας και πολλούς άλλους που δεν χωράνε στην παρούσα που άφησαν το στίγμα τους, προσφέροντας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ έχει σε λειτουργία ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια αξιόλογα τμήματα υποδομής, που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και ανταγωνίζονται με επιτυχία τμήματα υποδομής συλλόγων Super League.Τέλος Κε Κούγια την διαφθορά στον χώρο του ποδοσφαίρου την έχουν μεταφέρει οι όψιμοι παραγοντίσκοι και δήθεν μεγαλομέτοχοι που εμπλέκονται στον χώρο για δικούς τους λόγους και σκοπούς, χρησιμοποιώντας ως Δούρειο ίππο τους συλλόγους που καμία σχέση ως σύλλογοι δεν έχουν με το στοίχημα, και για την ύπαρξη των οποίων στο ποδόσφαιρο την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν αυτοί που τους επιτρέπουν να εμπλέκονται(ο νοών νοείτω)!!
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ούτε διεφθαρμένος είναι, ούτε συμμετέχει σε τέτοιου είδους πρακτικές που υπαινίσσεστε και ναι σαφέστατα έχει και θα έχει ανοδική πορεία, στηριζόμενη πάντα σε υγιείς βάσεις, όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους.Δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να συντάξουμε την παρούσα επιστολή αν ο Κος Κούγιας δεν χρησιμοποιούσε τον ενεστώτα χρόνο στην κατάθεση του σε όλες τις αναφορές του στον σύλλογο.Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ είναι σήμερα ένας υγιής από όλες τις απόψεις σύλλογος. Συμμετέχει με στόχους και φιλοδοξίες στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, μετά την περσινή άνοδο του από την Δ΄ Εθνική και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με όλες μας τις δυνάμεις να σπιλώνει το όνομα μας, να μας εμπλέκει και να μας συγκρίνει με παρελθούσες καταστάσεις, που άλλωστε δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το παρόν και την πραγματικότητα. Εσείς, κ. Κούγια, που έχετε εμπλακεί σε πέντε –έξι Π.Α.Ε. ως σήμερα, θα έπρεπε να γνωρίζετε αφενός ότι οι Π.Α.Ε. λειτουργούν αυτοτελώς, και αφετέρου ότι οι σύλλογοι τίθενται υπεράνω προσώπων.
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ είναι και θα είναι ο ιστορικότερος σύλλογος της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Βαδίζει μπροστά με ήθος και σοβαρότητα όπως αρμόζει στην ιστορία του.Τα «περίεργα» λοιπόν και η χρήση του ενεστώτα στην κατάθεση σας Κε Κούγια είναι τουλάχιστον ατυχή! Και αν έχουν σαν στόχο να σπιλώσουν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας και την σοβαρότατη προσπάθεια μας, πλανάστε αν νομίζετε ότι θα το αφήσουμε να γίνει!Δεν μας αφορούν ούτε τα «προσωπικά» σας μ επρώην «παράγοντες», ούτε η τάση σας όλοι οι άλλοι να φταίνε στο ποδόσφαιρο και εσείς να είστε το θύμα.
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ είναι εδώ, υγιής, καθαρός και πάντα με προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *