ΝΕΑ
latest

Δόξα Πενταλόφου 2013-2014

doxapentalofou
 Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Δόξα Πενταλόφου θα αγωνιστή στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Το kampania sports βρέθηκε στον Πεντάλοφο και σήμερα σας παρουσιάζουμε κομμάτια από την προπόνηση της ομάδος  και στο τέλος του video μια ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχαμε με τον κόουτς Ηλία Σαπάνη και τον συνεργάτη του Μάρκο Ταίρη.
Θα ήταν παράλειψη  αν δεν αναφέραμε την πειθαρχεία,το πάθος,και την όρεξη για δουλειά από πλευράς των ποδοσφαιριστών κατά την ώρα της προπόνησης.(μας έκανε μεγάλη εντύπωση).
Ένα μικρό χωριό στα σαλόνια της νέας γ΄εθνικής αυτό είναι αποτέλεσμα  της σωστής δουλειάς ,του σωστού προγραμματισμού,και του οικογενειακού κλίματος που κυριάρχησε κατά την  περσινή περίοδο και όπως είναι φυσικό αυτό το κλίμα θέλουν να διατηρήσουν  και την φετινή χρονιά.
Η διοίκηση του Σ.Κατσαούνη πάντα κοντά στην ομάδα έτοιμη να λύση κάθε πρόβλημα.ο κόσμος του Πεντάλοφου πολύ κοντά στην ομάδα,ο Δήμαρχος και το ΔΣ του δήμου στηρίζει την προσπάθεια αυτή,ο προπονητής με σοβαρότητα και πολύ δουλειά προσφέρει  τα μέγιστα στην ομάδα,οι ποδοσφαιριστές ενωμένοι προσπαθούν για το καλύτερο.
Δεν υπάρχουν κοινά μυστικά για να βρει μια  ποδοσφαιρική ομάδα τον δρόμο της, είναι συνάρτηση όλων  αυτών που αναφέραμε λίγο πριν.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  σαν kampaniasports την διοίκηση και τον προπονητή που μας επέτρεψαν να πάρουμε πλάνα από την προπόνηση για να τα μεταφέρουμε σε σας
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *