ΝΕΑ
latest

Στην Νάουσα ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος

vagelis avramopoulos
Ξεχώρισε στην χρονιά που μας πέρασε με τα χρώματα του Καμπανιακού για το ήθος την αγωνιστική πειθαρχεία για το πάθος,αλλά και βοήθησε την ομάδα του Καμπανιακού με την αγωνιστική του ταυτότητα.
Ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος από σήμερα είναι παίκτης τις Νάουσας .Ο ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε από τους φιλάθλους του Καμπανιακού ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες τις Νάουσας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.Στις πρώτες του δηλώσεις στο kampania sports μας είπε:
Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Καμπανιακού αλλά και τους φιλάθλους της ομάδος που μ αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή παρουσίας μου στην ομάδα της Χαλάστρας .Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Γιάννη Ζαπρόπουλο για την βοήθειά του καθώς και τους πρώην συμπαίκτες μου. Εύχομαι στον Καμπανιακό καλή πορεία. Όσο για την νέα μου ομάδα είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει στόχο την διάκριση και θέλω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.Εμείς από την πλευρά μας μέσα από το kampania sports  να ευχηθούμε στον Βαγγέλη να είναι γερός και να πετύχει τους στόχους του,και να τον ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *