ΝΕΑ
latest

Μιχάλης Τζανόπουλος τα προβλήματα στην Γ΄Εθνική

kampaniasports
Όπως κάθε καινούργιο στην Ελλάδα έτσι και η δημιουργία της νέας Γ΄Εθνικής έχει τα προβλήματά της  γιαυτό άλλωστε δουλεύουμε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Αυτό είναι το ρεζουμέ των δηλώσεων  του προέδρου της επιτροπής για την νέα γ΄εθνική του Μιχάλη Τζανόπουλου.Τόνισε επίσης Βαδίζουμε την τελική μορφή που θα έχει η Γ’ Εθνική, η οποία θα είναι τέσσερις όμιλοι των 16 ομάδων.
Για τη Β’ Εθνική δεν έχουμε λόγο εμείς, καθώς αυτή θα οργανώσει το δικό της κομμάτι ξεχωριστά. Φέτος θα είναι έξι οι όμιλοι, αλλά από εκεί και πέρα θα μειωθούν στους τέσσερις.
Οι όμιλοι θα συγκροτηθούν βάσει των συμμετοχών που θα καταθέσουν μέχρι και τις 31 του μήνα με γεωγραφικά κριτήρια. Αν χρειαστεί, θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες ανά όμιλο και όχι περισσότεροι όμιλοι.
Η Ελλάδα είναι ένα δύσκολο κομμάτι γεωγραφικά και χρειάζεται προσοχή. Θα ξεκινήσουμε από βόρεια και θα φτιάξουμε τους ομίλους ανάλογα με τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχές. Από την πλευρά μας, έχουμε προσπαθήσει να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες έτσι ώστε οι ομάδες να γνωρίζουν και μάλιστα έγκαιρα αυτά που θα έπρεπε να γνωρίζουν 
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *