ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Φεβρουαρίου 28, 2013

16η αγωνιστική τις δ' εθνικής 2ος όμιλος

kampaniasports Τρεις στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και ας ρίξουμε μια ματιά στα παιχνίδια τις Κυριακής.Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Αμπελοκήπων ταξιδεύει στο Κιλκίς όπου θα αντιμετωπίσει τον Παοκ Κρηστώνης ο οποίος παίζει το τελευταίο του χαρτί και μόνο με νίκη έχει ελπίδες για συμμετοχή στην νέα κατηγορία από την άλλη για τον Ηρακλή είναι βαθμολογικά αδιάφορο το παιχνίδι.
Διαιτητής του παιχνιδιού ο Κος Θεολόγου-Τριανταφυλίδης-Δέλιος (Πέλλας).
Αδιάφορος βαθμολογικά είναι και ο δεύτερος στην βαθμολογία Καμπανιακός καθώς και αυτός έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην Γ'Εθνική και ταξιδεύει στην Τριανδρία για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχιλλέα ο οποίος καίγεται για βαθμούς.
Διαιτητής ο Κος Δράγκος-Χριστακόγλου-Παπανικολάου(Χαλκιδικής).
Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Λάκκωμα μεταξύ του τοπικού Διγενή και του Αγροτικού Αστέρα καθώς και οι δυο ομάδες έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς τις νίκης.Διαιτητής ο Κος Κετεσίδης-Γκαιντατζης-Κουρτίδης(Σερρών)Στα Μάλγαρα παίζει τα ρέστα του ο Κιλκισιακός και μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει.
Διαιτητής ο Κος Οικονόμου-Πασαλής-Αγαπίδης(Χαλκιδικής).
Στο Χέρσο όπου η τοπική Δόξα υποδέχεται τον Εθνικό Αγιονερίου το ενδιαφέρον είναι μόνο για τους φιλοξενούμενους καθώς με νίκη κάνουν ένα ακόμη βήμα για την συμμετοχή τους στην ΓΈθνική .Διαιτητής ο KοςΚαρυπίδης-Κουπαράνη-Μίσκος(Πέλλας).
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *