Διαφήμιση στο kampania sports.gr ~ KAMPANIASPORTS.GR-Ψηφιακή εφημερίδα Δήμου Δέλτα

Διαφήμιση στο kampania sports.gr


Γνωρίστε την επιχείρησή σας σε χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες 
του kampaniasports.gr   

!!NEO!! τώρα και αεροφωτογραφίες με υπερσύγχρονα Drone..


Προβάλετε σήμερα την επιχείρησή σας έξυπνα και οικονομικά μέσα από το Kampaniasports.gr, και στο xalastraradio.gr και xalastra tv εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά διαφημιστικά μας πακέτα.
30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ΜΜΕ εγγυώνται την αποτελεσματικότητα της προβολής σας.

Τα διαφημιστικά μας πακέτα περιλαμβάνουν τους εξής τρόπους προβολής:
-Τοποθέτηση banners 
-Παραγωγή και δημοσίευση διαφημιστικού video 
-Article Marketing και Προβολή μέσω αναρτήσεων 
-Ραδιοφωνικά σποτάκια & Διαφημιστικές μακέτες για έντυπη και ηλεκτρονική προβολή*

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ BANNER 
Τοποθετείστε το διαφημιστικό σας banner (σε όποια μορφή εσείς επιθυμείτε) στο πιο έγκαιρο και έγκυρο διαδικτυακό μέσο της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Θεσσαλονίκης, του οποίου η θεματική ύλη αναδημοσιεύεται καθημερινά από το σύνολο των ελληνόφωνων διαδικτυακών μέσων ενώ αποτελεί την πρωτογενή πηγή ενημέρωσης για θέματα ιδιαίτερα της  γ’ Εθνικής και τον τοπικών πρωταθλημάτων.

Το banner σας μπορεί να τοποθετηθεί είτε στη κεφαλίδα του Kampaniasports.gr  δίπλα στο λογότυπο της ιστοσελίδας, είτε στη δεξιά στήλη των αναρτήσεων. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε δικό σας banner η διαφημιστική ομάδα του Kampaniasports.gr αναλαμβάνει για την κατασκευή του, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρησή σας.   

ΠΑΡΑΓΩΓΗ VIDEO
Το διαφημιστικό τμήμα του Kampania sports.gr  αναλαμβάνει την παραγωγή διαφημιστικού video, για την πιο αποδοτική προβολή της επιχείρησής σας. To video σας μπορεί να τοποθετηθεί είτε στη δεξιά στήλη του Kampaniasports.gr  είτε να αναρτηθεί σε νέα δημοσίευση. 

ARTICLE MARKETING 
Μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους διαδικτυακής προβολής που περιλαμβάνει την αναφορά των επιχειρηματικών και εμπορικών σας δραστηριοτήτων καθώς και την παράλληλη διασύνδεση του διαφημιστικού περιεχομένου με τη δική σας ιστοσελίδα. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε για τα διαφημιστικά μας πακέτα επικοινωνήστε με το kampaniasports@gmail.com  ή με το  6975 595 830
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *