ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

December 13, 2017

Εδεσσαϊκός-Ηρακλής 0-0(vid)

kampaniasportsΚόλλησαν στο μηδέν Εδεσσαϊκός και Ηρακλής ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε και τους δυο αντιπάλους. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έφταναν πιο εύκολα στην εστία του Βόλτση.
 Όσο η ώρα πέρναγε ο Εδεσσαϊκός επέβαλε τον ρυθμό του και είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του. Ουσιαστικά με λίγες καλές στιγμές φτάσαμε στην λήξη του ημιχρόνου.
 Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σκαθαρούδης απέτυχε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση. Στο 68΄το δοκάρι σταματά σουτ του Σαββελίδη για τον Ηρακλή ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα 76΄μένει με παίκτη λιγότερο λόγο αποβολής του Καραντασιάδη με απ ευθείας κόκκινη.
 Στο 86΄μοναδικό τετ α τετ του Σκαθαρούδη απέκρουσε ο Βοσνιάδης και φτάσαμε στο τελικό 0-0 που δίνει στον Ηρακλή τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα με 30 βαθμούς.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Κούμπους, Τζατζάνας, Αβραμίδης, Χαραβατίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης, Τσουμάγκας, Καρακούτης, Σκαθαρούδης, Καράμπελας (83΄ Κάτσιος).
 ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσεας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Ρόβας, Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκουτσίδης (46΄ Σαββελίδης – 78΄ Μούδιος).
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ