ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

November 16, 2017

Πρώτες κινήσεις Σαββίδη στο κανάλι Epsilon

kampaniasports
Έπειτα από μαραθώνια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες τοβράδυ με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ιβάν Σαββίδη και του Φίλιππου Βρυώνηοριστικοποιήθηκε η συμφωνία για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών τουτηλεοπτικού σταθμού Epsilon στην εταιρεία συμφερόντων του ομογενήεπιχειρηματία.
Ο κ. Βρυώνης αποδέχθηκε τελικά να υπογράψει την έναρξη τηςδιαδικασιας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton. Υπενθυμίζεται πως ησυγκεκριμένη διαδικασία ακολουθεί του αρχικού ελέγχου που είχε πραγματοποιήσειη Deloitte.
 Με αυτον τον τρόποσηματοδοτείται και επισημως η έναρξη του τελικού σταδιου οριστικοποιησης τηςσυμφωνίας της 21ης Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, με το πέρας του δεύτερουελέγχου για τον οποίον πήρε εντολή η Grand Thornton, η διαδικασία κλεισίματοςτης συμφωνίας γίνεται αυτομάτως.
Η μεταβίβαση του υπόλοιπου 49% του συνόλου των μετόχων προςτην Dimera Media Investments πρέπει να οριστικοποιηθεί έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισήμως καισυναινετικά πως τη γενική διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon θα αναλάβειο εξειδικευμένος και πολύπειρος σε τηλεοπτικά θέματα manager Ed Hall.
« PREV
NEXT »