ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

November 03, 2017

Ηρακλής :Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους για βοήθεια

kampaniasports
Το ότι ο ιστορικός Ηρακλής περνά δύσκολες στιγμές γίνεται αντιληπτό απ όλους,οι άνθρωποι της ομάδος εξέδωσαν ανακοίνωση προς πάσα κατεύθυνση για βοήθεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση,

Αναλυτικά ηανακοίνωση:
«Στο πλαίσιοτης ενημέρωσης αλλά και του καλέσματος για στήριξη εκ μέρους του νέουΔιοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε με την ενεργή συμμετοχή και των βετεράνωνποδοσφαιριστών, ενημερώνουμε την οικογένεια του Ηρακλή για την απόφαση του Δ.Σ.για την ενδυνάμωση του εγχειρήματος αλλά και του δύσκολου έργου που έχειαναλάβει στις πλάτες του ορμώμενο από την άσβεστη αγάπη που τρέφει για τονΗρακλή μας.
Αποφασίστηκεεκ μέρους του Δ.Σ. στα πλαίσια της φτηνής πολιτικής που εφαρμόσαμε και στακαρτελάκια διαρκείας να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τις τιμές στιςδιαφημιστικές πινακίδες για τους εντός έδρας αγώνες και ως εκ τούτουανακοινώνουμε ότι οι τιμές για τις διαφημιστικές πινακίδες τιμώνται στα 300ευρώ χωρίς το κόστος κατασκευής για διαστάσεις 3μ. χ 1μ. και στα 500 ευρώ χωρίςτο κόστος κατασκευής για διαστάσεις 6μ. χ 1μ. για όλο τον χρόνο.
Τέλος καλούμεόλο τον κόσμο του Ηρακλή στον Κυριακάτικο αγώνα της αγαπημένης μας ομάδος, νασταθεί δίπλα στην προσπάθεια που κάνει ώστε να πατήσει γερά στα πόδια της καινα βρεθεί όλο και ποίο κοντά στο κυνήγι της προνομιούχο θέσης που οδηγεί σταμπαράζ ανόδου.
Υ.Γ. Η ενεργήσυμμετοχή όλων με διαρκείας και εισιτήριο αλλά και η φυσική παρουσία στο γήπεδοείναι η κινητήριος δύναμη αλλά και το οξυγόνο στις δύσκολες στιγμές που περνάειο αγαπημένος μας Ηρακλή».
« PREV
NEXT »