ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

August 07, 2017

Εορδαικός χωρίς αύριο

kampaniasports
Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούν να βρουν λύση στον Εορδαικό με μπροστάρη τον Πρόεδρο του συλλόγου Κο Σάββα Λιάμη,αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ανταπόκριση από κανέναν.
Ο ιστορικός σύλλογος
κινδυνεύει με αφανισμό και δεν κινείται κανείς.
Χωρίς να είμαστε Μάντης το φαινόμενο αυτό θα επεκταθεί και σε άλλους συλλόγους και μάλιστα πολύ γρήγορα αν η Πολιτεία δεν πάρει δραστικά μέτρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ο Πρόεδρος του Εορδαικού δήλωσε σε τοπικό μέσο τα παρακάτω.
Κάναμε μια τελευταία προσπάθεια να κατέβει ο Εορδαϊκός.Θέλαμε πάρα τον πόλεμο που τρώμε, να κρατήσουμε την ομάδα όρθια έστω και τηντελευταία στιγμή. Είμαι Εορδαϊκός και δεν άντεχα και δεν αντέχω στην ιδέα ναμην υπάρχει. Προσπαθήσαμε χτυπήσαμε πόρτες αλλά τις βρήκαμε παντού κλειστές.
Από προχθές το βράδυ υπήρχε μια ελπίδα να κρατηθεί οΕορδαϊκός ζωντανός. Χτυπήσαμε πόρτες ακαδημιών και της Αναγέννησης Πτολεμαΐδαςγια να αναδείξουμε μέσω του Εορδαϊκού της Γ’ Εθνικής τα ταλέντα της περιοχής.

Αντιμετωπίσαμε όμως άρνηση. Δυστυχώς κάναμε λάθος. Πολλοίεδώ στην Πτολεμαΐδα δε θέλουν τον  Εορδαϊκόκαι είναι κρίμα. Αυτοί ξέρουν το γιατί. Δηλώνω μετά πόνου καρδιάς. Εορδαϊκόςτέλος.
Ελπίζουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή κάτι να γίνει και ο Εορδαικός να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ