ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

May 11, 2017

Γιάννης Μπύρος:Αν τιμωρηθεί η Καλαμαριά η Δόξα παίρνει το πρωτάθλημα

kampaniasports
Αλλαγή συναισθημάτων τις τελευταίες ημέρες στην Δόξα Δράμας καθώς σε τυχόν τιμωρία της Καλαμαριάς οι Δραμινοί είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο ανόδου. Ο χορηγός της Δόξας Κος Μπύρος δήλωσε. Οι δηλώσεις μου σε site της Θεσ/νικης έγιναν την Παρασκευή 5 Μαΐου και αναρτήθηκαν την περασμένη Δευτέρα.. Στην ερώτηση για το ρόστερ της ομάδας μας, θέλω να διευκρινίσω ότι θα αλλαχθεί ένας σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί την νέα αγωνιστική περίοδο στην Φούτμπολ Λιγκ 2!!
Τα γεγονότα στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς και η ματαίωση του παιγνιδιού με την Καρδία, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι η Δόξα θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σε περίπτωση που ο σύλλογος της Θεσ/νίκης κριθεί υπαίτιος για την μη διεξαγωγή της αναμέτρησης και τιμωρηθεί ..
Σ αυτή την περίπτωση η δήλωση μου για αλλαγή του ρόστερ κατά 90% δεν ισχύει και το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα θα κριθεί από τον προπονητή με τον οποίο έχω μιλήσει, που έχει δει παλαιότερους αγώνες μας από DVD και ο οποίος θα βρίσκεται στην εξέδρα στα δυο τελευταία παιγνίδια της αγαπημένης μας ομάδας. Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση της Καλαμαριάς δεν εκδικάστηκε χθες και πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο.
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ