ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

May 18, 2017

Δεύτερη εμπορική έκθεση στην Σίνδο

topika neaΤο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου 2017, στον αύλειο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποιείται η 2η Εμπορική Έκθεση Σίνδου, υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα. 
Στόχος της Έκθεσης η στήριξη της τοπικής αγοράς αλλά και η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Δέλτα.
Η έκθεση περιλαμβάνει αφιέρωμα στα είδη δόμησης, σπιτιού, αγρού, κήπου, είδη ένδυσης, φροντιστήρια, παιδότοπους, ποδήλατα, αξεσουάρ κ.ά. ενώ θα λάβουν χώρα μουσικές, χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις.
«Στηρίζουμε κάθε επιχείρηση του Δήμου μας, στηρίζουμε κάθε δημιουργική προσπάθεια, είμαστε κοντά στους συνδημότες μας που τολμούν να διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο.
 Καλώ τους κατοίκους του Δήμου μας να συμμετέχουν στη γιορτή αυτή του επιχειρείν και της δημιουργικότητας και όσοι έχουν τη δυνατότητα, να φέρουν τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας» δηλώνει σχετικά ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος.
«Είμαστε κοντά σε θετικές πρωτοβουλίες των εμπόρων και των επιχειρηματιών της περιοχής μας. Ιδίως στην περίοδο κρίσης που βιώνουμε, η εξωστρέφεια είναι πολύ σημαντική, πολύ περισσότερο όταν συνδυάζεται με ένα καλό σκοπό, όπως είναι η ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Δέλτα» τονίζει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σίνδου Δημήτρης Γκαμανής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/5/2017
17.00 | Έναρξη λειτουργίας της Έκθεσης
19.30 | Έναρξη προγράμματος μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων με τη
συμμετοχή του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Εχέδωρος», του
Λαογραφικού Συλλόγου Σίνδου «Ο Ρόδακας», τoυ ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Σίνδου
20.30 | Επίδειξη μόδας από το «Berry’s & Cherries – Γαλατίδης»
23.00 | Λήξη λειτουργίας της Έκθεσης

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/5/2017

17.30 | Έναρξη λειτουργίας της Έκθεσης
« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ