ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

May 14, 2016

Ομόνοια Σίνδου:Επέστρεψε στο σπίτι της(vid)

kampaniasports
Κράτησε το καλύτερο για το τέλος η Ομόνοια Σίνδου αφού φιλοδώρησε με 4αρα τον φιλόδοξο Κεραυνό Κολχικού. Παρ ότι οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με τον Αδαμίδη  οι Σινδιώτες έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το ματς και φτάνουν στην ισοφάριση με τον αρχηγό τους τον Τόλη Τυροβούζη μέσα σε πανδαιμόνια πανηγυρισμών.Στην συνέχεια ο Κεραυνός δίνει χώρο στην Ομόνοια και παίζει με αντεπιθέσεις,σε μία απ αυτές και ύστερα από λάθος της άμυνας της Ομόνοιαςγίνεται το 1-2 και πάλι με τον Αδαμίδη για τους φιλοξενούμενους.Στο 44΄ο Κόζαρι δίνει μαγική πάσα στον Αρουτίδη και αυτός με κεφαλιά ψαράκι φέρνει το ματς στα ίσια σ ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα.
Ημίχρονο 2-2.
Όπως ξεκίνησε με γκολ ο αγώνας,έτσι και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αρουτίδης με κεφαλιά ολοκληρώνει την ανατροπή κάνοντας το3-2 στο 47΄.Παίζει πιο ψυχωμένα και με περισσότερο πάθος στην συνέχεια ηΟμόνοια και στο 82΄ο Αραμπατζούδης κλειδώνει την νίκη άνοδο με το 4ο γκολ της Ομόνοιας. Δίκαια πέρα για πέρα η νίκη της Ομόνοιας Σίνδου που κέρδισε την άνοδο απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο Κεραυνός Κολχικού.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ: Νιάνιος, Τσιάλμας , Καρανδρέας, Παναγιώτι Ε., ,Κασιτερίδης, Παναγιώτη Αλ. , Σοϊλεμεζίδης, Τυροβούζης, Αρουτίδης,Αραμπατζούδης , Κόζαρης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ: Καζαντζής, Ταγής , Ευθυμιάδης,Καραχάλιος, Αδαμίδης , Σαββίδης, Χατζησαββίδης, Γκούνιος, Ιορδανόπουλος,Μαλαμίδης , Σολωμονίδης.

« PREV
NEXT »
ΔΙΑΦΑΝΕΣ
DIAFANES
ECO ENERGY
ECO ENERGY
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
ΔΟΞΑ & ΕΥΑ
ΔΟΞΑ&ΕΥΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΛΑΣ-ΟΠΑΠ
ΜΑΝΙΟΣ
ΕΠΙΠΛΟ-ΜΑΝΙΟΣ
POLDO
FAST FOOD-POLDO
ΣΑΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΑΛΙΑΡΑΣ